kite kawan

05 August 2015

Rindu. Dewasa. Jodoh.

Salam Buat Semua.

Selamat hari raya aidilfitri gaisss. Sempat lagi kan sebab still dalam bulan Syawal. Huu. Ya Allah.... Rindu nak blogging. Sekarang memang langsung tak dapat nak blogwalking macam dulu-dulu. Apa la nasib hang blog bersawang jelah pasni. Entah-entah memang lesap terus aku dari dunia blog ni. Haha. Hidup mesti diteruskan. Aku pon dah dewasa. Dewasa sebab berjaya drive Ronaldo sampai ke Penang. Macam tak percaya ja. Hikhik.

Cerita pasal dewasa... Alhamdulillah umur aku dah berganjak ke usia 26 tahun raya aritu. Der 26 tahun still single. Hmm. Bab yang ni den lemah sikit. Bila pegi beraya duk tanya soalan sama ja. Bila nak kawen. Mak kawan aku siap tanya, "Datang sorang je ke".. "Aah sorang je macik, kan tak kawen lagi" Hahaha. Dalam hati sedih sebab umur baya aku dah beranak pinak dah. Aku ni still mencari. Hmm takpe lah, orang cakap, lambat kawen rezeki jugak sebab boleh berbakti and bahagiakan mak abah family dulu. Betul jugak. Think positive :)




Gaiss. Jawab je camni bila orang selalu tanya kita bila nak kawen haha. InshaAllah, cepat atau lambat. Ianya pasti akan datang jua.

 #Jodohkumana #awakkatmana #Imwaiting

http://3.bp.blogspot.com/-zgxwAkthXN0/UMIIgu96T6I/AAAAAAAAAE0/niBE01_1fk8/s1600/misteri-jodoh-benarkah-cari-jodoh-itu-susah.jpg

Okay, tido dulu. Bye!

design with love by Dak Eina