kite kawan

08 March 2011

~~hari bersejarah!

Salam Buat Semua. 

Sihat semua? Harapnya sihat lah ye. Minggu nie tersangat busy bukan sebab keje tapi sebab satu-satunya nenek yang saya ada dah meninggal hari Ahad yang lepas. Al-Fatihah. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Amin..

Minggu nie jugak dapat gaji. Hee... :D

So shopping la pape yang patut tuk konvo nie. Semua nak baru. Memang ngade lebih Dak Eina nie kan. Hek hek. Maklum la first time dapat gaji pastu dapat ngam ngan tarikh konvo. Haruslah shopping~ Kih kih kih :P

Esok dah 9hb! Hari bersejarah dalam hidup saya. Salah satunya la :)

Konvokesyen tuk diploma. Pukul7.30 pagi dah nak kena beratur doh. Kena bangun pukul5 pagi nampak gayanya.. Nak make up lagi kan. Hehehe. Make up la sangat! Pandai ke masalahnya. Huhu :)

Ok lah, nak tido dulu. Nak simpan tenaga tuk esok. Muka kena ceria esok takkan nak muka monyok je tak best lak kan. Pastu nak kena tahan telinga dengar ucapan lagi. Haishh konfem buat nak lena je ucapan esok nie. Tengok je la raptai tadi pon dah menguap 150juta kali. Hehe buruk perangai kalau kena candid ngan jurukamera fokus kat kita malu tak pasal-pasal.. :P

Doakan semuanya berjalan ngan lancar esok.

Babai!

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

A'IM said...

dapat gaji..hehe..belanjer ler

ardinihumaira said...

salam takziah eina...
Al-Fatihah

Princess MJ said...

tahniah ina...wah dah grade p0n ina ye...kaknik gak bl0m ag..pe2 p0n t snap pic bnyk2 au...n upl0ad kat fb erk...!!

Bulan said...

takziah eina.Al-fatihah utk arwah.

tahniah da konvo!.eheee

sui nawi said...

takziah..

~ch@wi~ said...

tahniah sbb dh konvo...sy pon bru je konvo akhir bln 2 hari tu...hehehe

Gambar & Video : Detik Cemas Tsunami Di Jepun 2011
Nombor Awalan Telefon Di Malaysia


design with love by Dak Eina