kite kawan

24 January 2012

~~nak kurus balik boleh tak?

Salam Buat Semua.

Hari ketiga suda aku kat umah nie. Kejap giler rasanya. Tersangatlah bosan wei. Memang la bosan kalo terperap dalam umah je. Plan ngan kawan nak kuar sana sini macam tak jalan je lagi. Ada je alasan. Sebenarnya hari nie nak kuar, tapi bila fikir-fikir balik, malas pulak aih. Bukan ape, takde mood lagi nak berhibur. Bagi aku rest sepuasnya kat umah nie boleh tak? Wuuu :P

Aku tak cukup tido. Kalau korang bagi aku tido satu hari pon aku mampu okeh! Hee.. Maklumlah time study aritu tido kejap je. Tu la sape suh study last minute. Ye dak? Nasibla tak cukup tido. Huhu.

Aku boleh perhatikan sepanjang tiga hari aku duk umah nie, keje aku---> online, tengok tv, tv-tengok-aku, makan, makan, makan, dan makan! Ok fine. Banyak makan ok! Hmmmm :"( Diet aku entah ke mana. Aku selalu sangat lapar. Maybe sebelum aku makan tak baca Bismillah. Hmm mungkin! :D

Boleh tak nak jadi kurus balik? Nie lah manusia, dulu kurus, nak gemok! Sekarang dah gemok, nak kurus balik! Ishh =,= rasa bersalah ngan diri sendiri.......

 Oh ini aku sekarang ;)

Tapi... Aku rasa nak kembali kurus macam gambar bawah nie. Hehek.

Ok, gigit kuku sendiri tengok gambar neh.

Nak kurus balik............

Diet wei diet!!
Exercise wei exercise!!


Err......
Tapi, bila nak start neh?


=.=

5 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

lionteen said...

lionteen pun dah gmok. nk kurus balikkkkkkkkkkkkkkkk. tp malas nk diet. huhu

Lynn Hamzah said...

sama la dengan...huhuhu...nak kurus balik...

dak eina said...

@lionteen ; hee jom la kurus sme2 :)

@Lynn Hamzah ; hehe.. susah sbnarnya nk kurus balik :'(

iedchan said...

tak gemokk pun..hehe mcm same jeee

dak eina said...

@iedachan ; x...len.. skang mokmok tau ~.~


design with love by Dak Eina