kite kawan

21 June 2012

~~romantik jugak aku nie.

Salam Buat Semua.

*Cite nie beberapa bulan yang lepas*

Kalau nak tahu, birthday Beckham tuh bulan Februari. Pastu, aku suprisekan dia bulan Mac. Lambat giler aku sambut birthday dia. Takpe, janji ade dari takde. Huhu.


Cupcake nie aku order dari classmate aku, Kak Murina. Aku selalu order ngan dia. So untuk birthday ehem-ehem pon aku order kat dia gak lah. Senang. Hehe. Sesiapa yang duk kat Perlis, kalau korang nak order ngan Kak Murina nie, korang boleh contact dia melalui facebook dia, Murina Afifah.

ps; Lame benar peram cite nie. Sekarang baru boleh update, biase la tu :P

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

i'm ezza haniza said...

hai dak einaaa! saya kembali lagi dalam arena blogging. engat tak engat tak ? sweetnyeeee awakkkkkk.. :)

Ardini Humaira said...

emm emmm cun nye kek dia kasi... kasi la ke dni etep hehe

syazana amira said...

cupcake comel2 ni sayang nak makan :D

dak eina said...

@i'm ezza haniza

igt je...huhu lme xkomen2 kan...huhu... hehe bese2 jeww

dak eina said...

@Ardini Humaira

insyaAllah nnt eina bg k :)

dak eina said...

@syazana amira

syg xsyg... ngap ngap jgk huhu


design with love by Dak Eina