kite kawan

20 August 2013

~~header baru untuk sekian kalinya.. rajinnya saya niiiii :-P

Salam Buat Semua.

Baru lagi.. Rajin sangat hakhak..

Gambar kat header ni gambar raya aritu.. Hikhik. Takde keje, mentang-mentang la lecturer dah datang untuk intra visit. Aku boleh pulak main-main. Huhu. Bukan rajin nak buat report.. Ishh.. Oh ye, doakan semoga aku rajin untuk start buat report.. Praktikal berbaki 3 minggu.. Kejap je 12minggu, banyak lagi nak kena belajar. Huhu. Pastu pegi Perlis tuk teruskan study. Tak sangka cepat betul masa berlalu. Dah jadi senior. Hikhik.

Akak senior haha :-P


Senior la sebab dah 4th year dah sem baru nanti.. Huhu.. Adik-adik yang dapat sambung study kat UniMAP, tegur-tegurlah akak ek. Akak kos Sistem Elektrik (SE). School pon SE. Adoi akak ni bajet ade orang nak tegur akak pulak. HAHAHA maafkan saye~

Okay la sehingga bertemu lagi. Ape aku merepek pon aku tak tau. Sebenarnya nak cakap header baru je pon tapi lain pulak aku cite. Hahaha. Takpe la publish je la.. Hihi.

XOXO! Publish! *style tiru Lisa dalam Istanbul Aku Datang*

Hahaha sengal. Okay bye~

2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

dak eina said...

@wardah

thanks ziarah.. kalo free nnt, eina g usha k blog awk ;)


design with love by Dak Eina