kite kawan

01 January 2014

Welcome 2014.

Salam Buat Semua. 

Heyyyy! Tadi rasa macam nak update blog. Tapi malas pulak bila dah bukak nie.. Haha. Kejap cari idea kejap..........

 Gambar terakhir untuk penutup tahun 2013

Pape pon selamat datang 2014. ;)

Aku nak cite sikit aku punye azam untuk tahun ni ;

1. Nak habiskan degree ni tepat pada tempohnya (3 tahun).. In Shaa Allah bulan June ni dah habis.. 
2. Dapatkan keje secepat mungkin lepas dah habis belajar. Tak mau tunggu lama-lama.
3. Azam ni bengong sikit, aku nak kahwin! *Larikkkkkkkkk*

Okay, sambung study................

Esok 2hb my first paper, University English Language and lusa ulangtahun yang ke-4 blog kesayangan nie.. Heee.

Wish me luck kengkawan. Good luck jugak tuk korang!!

Bye!

1 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Azhafizah Md Nor said...

tak lambat lagi kan nak wish happy new year :)


design with love by Dak Eina