kite kawan

30 April 2011

~~Maharaja Lawak Minggu ke-5 JOZAN :)

Salam Buat Semua.

Amboi Dak Eina update blog la time time macam nie. Pelik tak? Hahaha! Jangan pelik ok, nanti esok saya cite la kenapa dan mengapa saya boleh update blog tak kira masa dah sekarang nie :)

Actually saya baru lepas tengok Maharaja Lawak (ML) kat Youtube. Maklum la kat umah takde pakej Mustika. Memang bagus Astro. Yang best-best tayang kat Mustika. Kalau nak tengok kena langgan dulu. Itulah dinamakan strategi =.='

Kalau boleh nak je langgan Mustika tapi takpe lah, channel yang beratus pon tak habis nak tengok lagik. Hak hak lagipon sekarang, Youtube dah ade semua tuh. Search je nak ape ngan full movie ape semua ada. Huhu maju-maju!


So, straight to the point, paling best ML minggu nie semestinya JOZAN! Saya minat JOZAN ok! Time diorang jadik pengacara Raja Lawak pon, saya tetap minat diorang. Kalau ada undian tuk JOZAN time mengacara, konfem dia menang. Lawak dia kalah lawak-lawak peserta lain. Ye tak? Hee~

Dah tengok persembahan diorang? Nah~ Konfem gelak guling-guling :P





Bagi pandangan saya, lawak diorang paling terbaik minggu nie. Sepah ngan Nabil? Ok laaa~ Huhu!

Babai!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

edaolala said...

hey dear :) i pun dah lama tak lepak sini :) rinduuu <3 huhuhu i pun suka jozan :D dorang sangat cool ok ! :D hehehe

little cart00n said...

sokong jozan! :)

LolipuCcA-pOp-PoP said...

memang best>>kelakar betul

AkuMuzikFilem said...

masih kekal sebagai produk raja lawak terbaik.

pergh, cerdik gila lawak ni. paradoks sekali. dari awal samapi tengah, biasa saj, last sekali baru tahu lawak gila


design with love by Dak Eina