kite kawan

01 May 2011

~~saya akhirnya meletak jawatan :P

Salam Buat Semua.

Sihat ke? Sejak dua menjak nie makin rajin saya update blog. Al-maklum lah dah ehem-ehem kan. Ape ehem-ehem? Ingat saya dah jatuh cinta ke? Bukan bukan. Nie ehem-ehem lain ye. Hik hik dah jauh menyimpang.

Baik saya berterus terang. Actually saya dah kembali menganggur. Oh bangga ke kau Dak Eina nak heboh satu dunia yang kau dah tak kerja? =.='

Baik saya menganggur daripada tetiap hari kena tekanan. Makin tahan, makin membesar. Makin lama, makin banyak saya kutuk dia. Makin bertambah dosa saya sebab tetiap hari kutuk dia. Huhu. Biasalah tu, lama-lama bom akan meletup jua. Betul tak? *ok nampak macam bersepah je ayat aku kat sini tapi biaq pi lah ye*

~ihsan pakcik google~

Sepatutnya hari nie (1hb Mei), saya dengan bangganya meraikan hari pekerja sebab dah bekerja tapi lain pulak nampak gayanya. Baru je masuk hari pekerja, saya pulak berhenti keje. Tapi takpe. Kenangan tuh, menganggur kembali bermula 1hb Mei. Sejarah kot. Hak hak!
Oh ye, sebelum terlupa. Hari nie jugak hari lahir abang saya yang no 3, Mohd Nizam. Entahlah yang keberapa. Ape punya adik lah. Haha. Alaa dia lahir tahun 1983. Kira sendiri k! :)
Ape yang best tentang abang saya yang nie, asal birthday dia je cuti, asal cuti je birthday dia. Giler mesti syiok kan birthday time cuti. Huhu. Birthday time hari pekerja. Hari pekerja kan cuti. Best ke? Senang nak ingat kan?
Alamak! Dah nak masuk pukul2 la awak! Esok family ade plan nak pegi Pengkalan Kubor @ Rantau Panjang. Nak pegi shopping sikit kat sana! Yes yes yes~ Shopping itu faveret saya! Kena bangun awal nampak gaya sebabnya kalau lambat, awak kena tinggal! Wuwuwuwu :P

~ihsan pakcik google~

Tapi konfem esok ramai orang. Ye la time time cuti macam nie memang susah lah nak cari parking. So nak kena gerak awal supaya boleh parking! Huhu. Esok story lagi k!

Babai!

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

AkuMuzikFilem said...

kenapa berenti? kerja d mana? sibuk je nak tahu, kui2, yela dah citer, citer la habis kan=p. haha

Kaoshi said...

selmat bercuti dan slmat hari jadi kat abang.

anitaare said...

assalammualaikum dak eina,

hehe..dah menganggurlah ni..tak pe dik rezeki di mana2 insyaAllah
akak dulu pun sama gak kes tekanan tahap max..akhirnya dok umah spi la ni..

Sharinginfoz said...

apa yang penting kita dah fikir masak2 dengan tindakan kita

dyea irdina said...

tahniah kerana memberikan kabebasan unt diri sendiri...hehheheheh...

Ayie said...

Tekanan kerja..?? ^^

GiveAsh said...

kenapa benti kerja..

Ini Kisah Tia said...

hhaha ! oke . esok2 kalau dah online , jangan lupa terjah blog Tia oke . ngee


design with love by Dak Eina