kite kawan

12 November 2011

~~selamat tinggal tenet laju :'(

Salam Buat Semua.

Ishhh sengal kan. Sedih bebenor aku nie terpaksa tinggalkan tenet laju kat Kelantan nie haa. Skang pon ngah belajar sesuaikan diri balik ngan berukband. Ta suka ta suka... Tapi terpaksa suka kalau duduk kat Wang Ulu. Hmm sabar je la~~

Malam nie bas pukul 11malam. Lewatkan? Tadi ada abang senior msg bagitahu ada pertukaran masa naik bas.. Aritu cakap pukul 8.30malam.. Kalau tak silap lah. Tup tup tukar pukul 11malam pulak. Makin lewat. Ishh aku kalau boleh nak sampai awal kat kolej (Wang Ulu) Iye lah tu kan aku nie. Haha ;P

Beg aku dah siap packing tapi buku belum lagi sebab fikir jap lagi nak study sikit. Malam nie memang takleh study langsung la kan. Memang krohhh krohh krohh je bila duk atas bas. Hihi.

Haa lagi satu, minggu busy kembali lagi!!! 6 test menanti aku ngan kawan-kawan aku. Caiyok caiyok kawan-kawan! *macam lah budak kelas aku baca blog aku kan =.=' *


Ok.. Mood sedih :'(

(◕‿◕)

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Nazifa said...

waaa.ifa nk nk tgl tenet laju gak nie...kt uia wifi mcm tenuk menetas :p

Juliet_iRa~" said...

wahh byknya...

gud luck k!

sarah mohamad said...

Selamat menjalani kehidupan as a student kembali. Hehehehe

enyheartsdiamond said...

dak iena sayang.. masih bz ka? :)


design with love by Dak Eina