kite kawan

11 November 2011

~~tetiba je rasa nak kawen........ :-P

Salam Buat Semua. 

 Ehem.... Amek mood luh.. Haha!

Ok, itu hanya tajuk. Turn aku lambat lagi... InsyaAllah 3tahun lagi. Mom dah cakap, "Eina, 3tahun lagi elok lah kawen ye". Aku pon tanpa segan silu menjawab, "Ok jugak tu, abes study boleh lah terus agih-agihkan kad kawen ye dak?" =.='

Ishhh Mom pulak excited lebih. Kehkehkeh. Sabo ler..... Kitew niew kann baru sambung study. Final yang nie pon tak lepas lagi. Haha tak sabo-sabo dah ye :P

Cite sebenarnya macam nie, semalam jiran aku, eh sedara aku jugaklah dia. Umurnya sama ngan aku. Dia dah kawen, so secara automatiknya pakat duk tanya aku pulak bila nak kawen. Ok, jawapan yang sama akan keluar dari mulut aku, "Ishhh lambat lagi... Habiskan study dulu makcik...."

Kemain meriah majlisnya, siyes rasa nak meriah camtu jugak lah nanti majlis aku *berangan-majlisnya-entah-bila-kan* Semua ada, lagu, silat.. Ok nak bocor rahsia sikit, aku bangun pagi semalam kan sebab bunyi bising ngan sound check. Ishh aku kan tak leh tido kalau bising *bajet baby* Ehem-ehem terima kasih lah kat abang-abang jiran sebab kejutkan saya ek. Haha :P

Sekarang meh tengok pengantinnya~~~

 Ok... Nie bukan pengantin lah woi!

 Haa. Nie baru pengantinnya. Comel tak? Oh ye lupa nak bagitahu, jiran aku lelaki yew. Nie bini dia :)

 Aku ngan kawan aku, Pija. Kawan aku yang sorang lagi pemalu. Dia tukang ambik gambar je la. Oh lagi satu, nie kakak ipar kawan aku yang pemalu tu la :)

26hb November nie InsyaAllah kawan baik aku sorang lagi akan nikah. Tapi aku tak dapat lah nak pegi majlis dia sebab aku ada kat Perlis dah. Sob sob sedih sebab tak dapat pegi majlis dia. Hmm takpe lah! Facebook kan ada! Tengok je gambar kan? Hihi :)

Haa dah ramai dah kawan aku yang kawen nie.. Aku bila lagi? Jawapan ada kat atas ye (^_^)


ps; Takde pulak gambar pengantin lelaki :P

(◕‿◕)

7 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Juliet_iRa~" said...

amboi dak eina..gatai da ea..heee

rmai gak kan kawin muda..

dak eina 23 kan?;p

dak eina said...

@Juliet_iRa~"

alaaa sekali skala je pon ira~

huhu eh xla.. eina 22 la :)

Nazifa said...

tgu ifa kawin dulu baru eina kawen ok.eheee

Wanie said...

3 tahun?lamenye..huhu..jenuh nak menunggu tu..hehe

dak eina said...

@Nazifa

orite! haruslah tggu kakak dulu kawen..hihi

dak eina said...

@Wanie

kte hanya mampu merancang...Allah swt yg menentukan...calon pon xdak lg nie....hee

sarah mohamad said...

Musim2 cuti sekolah ni memang musim2 orang kawen :D jadi automatiknya diri sendiri pun terasa nak kawen jugak! hehehehe


design with love by Dak Eina