kite kawan

04 February 2012

~~mungkinkah akan ke Ulu Yam?

Salam Buat Semua. 

Hai. Dah pukul 4 pagi dah. Oh ye sekarang dah 4hb Februari dh ye dan bermakna malam nie, aku ngan Mom akan naik bas dan pulang ke Kota Bharu. Oh skema betul ayatku? 


Hari Sabtu, akak aku tak keje hari Sabtu, sama jugak ngan abang ipar aku. So akak aku ada plan cakap nak pegi main air kat Ulu Yam. Entah jadi ke tak pegi Ulu Yam neh sebab akak aku ada kenduri kat Melaka. Dia pon tak pasti lagi nak pegi Melaka ke tak =.='

Dulu aku dah pernah pegi Ulu Yam neh. Tu pon 5tahun yang lepas kalau tak silap. Fuhhh mintak-mintaklah dapat pegi Ulu Yam lagik.

kredit ; sini

Oh yeah! Mandi manda. Dah lame tak main air. Rindu air terjun. Rindu nak tengok jari kecut-kecut sebab lama berendam! Hehe :P

Huhu. Nanti aku update lain kalau aku boleh pegi Ulu Yam nie ye.

5 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Hiro said...

bestnye ulu yam ni..tak pernah sampai lagi gua ni..

Yatie Musa said...

amboi. aii jeles dgn u nyah. berjimba2 je. ciskek.

yad'z said...

tak penah jejak kaki kat sane.. teringin jugak/. =)

kata kila said...

bestnyaaaa. teringin nak pegi :S

dak eina said...

@Hiro ; try la pegi bro! =)

@Yatie Musa ; huhu..

@yad'z ; insyaAllah lain hari peluang awk pulak ke sana.. best tau :)

@kata kila ; sgt3 best kila! =)


design with love by Dak Eina