kite kawan

26 August 2012

~~beraya dengan Herbalife :)

Salam Buat Semua. 


Petang kelmarin ada join Mega HOM (Herbalife Opportunity Meeting) kat Crown Garden Hotel. Event tu bukan HOM je tapi sekali ngan STS Raya. Meriah!! Start pukul 9 @ 10 pagi camtu tapi aku sampai pukul 3 petang. Haha takpe, still boleh ambik point penting. Hee.

Ok la HOM tu siap dapat dengar perkongsian dari Bob. Dia dapat turunkan berat badan dia 62kg dalam masa 11bulan. Terkejut aku. Banyak tu. Aku nie nak turun 5kg sebulan pon susah. Haha.

 Nie lah Bob.. Tinggi oii :)

Seperti biasa pegi mana-mana mesti ada bff aku sekali, Sue! Hehe kalau dia ada hal ke tak dapat pegi ke, secara automatiknya aku pon tak pegi lah. Bukan apa, lagi selesa bergerak berdua. Nak berdua ngan lelaki tak manis pulak kan?

 Sue yang sentiasa comeyy
Thanks datang beraya umah aku dulu hehe :)) 

Aku dapat jemputan dari Joe tapi sepupu Joe yang contact ajak aku.

Coach aku lebih kurang.. 
Sorry berat badan makin naik tapi lemak dah turun hee syukur :)

Sepupu Joe, Hafifi.
Thanks ambik kitorang semalam hehe :)

Antara makanan yang dihidangkan: nasi minyak, ayam merah, rendang [?], ketupat, serunding daging, lemang dan kuih muih. Aku amek sikit jek sebab sementara tunggu Hafifi datang, aku ngan Sue makan dulu kat umah aku. So tak makan banyaklah lagipon lepas tu nak kena timbang berat dengan Joe. Keputusannya, lemak dah turun tapi berat badan naik. Joe sedapkan hati, maybe berat aku maintain. Dah tu, lepas makan je terus timbang berat. Mana tak naik kan. Haha!

Takpe, usaha lagi. Kira ok lah tu sebab aku dah skip makan shake masa raya pertama hingga raya ketiga. Errr tak nak skip lagi dah... Kuliah dah nak start, tak nak kawan-kawan duk perli Dak Eina nie lagiiiiiii. Promise buat betul-betul. Nekad! Start dari malam tadi. Dah kena 'basuh' ngan coach memang la. Hehehe.

ps; Berapa kali promise entah! Grrr..

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Nurrul said...

Wahh , seronok beraya !

^^ takpe2.. Kalau usaha nak turunkan berat bdn tak putus2.. insya'Allah berjaya.. Nurrul masa puasa.. hampir 7kg turun berat badan... the true is puasa memang diet yg paling baik ^^

dak eina said...

@Nurrul

wahh bestnya turun berat badan..hikhik kte nie naek 0.4kg tau..hehe..insyaAllah akan berusaha lg!! :))

amirul said...

bestnya jadi team Herbalife. tapi herbalife di kelate kat mana sis?

dak eina said...

@amirul

hee dak eina customer joe je..xtau lak mne herbalife kt kelate..ade ke?


design with love by Dak Eina