kite kawan

11 August 2012

~~biskut raya :)

Salam Buat Semua. 

Alhamdulillah lagi seminggu kita semua nak berhari raya kan? Segala persiapan hari raya aku hampir siap cuma tudung tak beli lagi. Takpe, tu tunggu next week, time tu lah kita rasa happy semacam sebab anak-anak perantau dah balik ke kampung. Time tu jugak, kita layan saje jem kat jalan raya. Haha bandar Kota Bharu konfem jem wa cakap lu :)

Start dari minggu lepas, aku dah buat biskut raya nie. Awal sangat ke? Tak kot sebab time tu dah dengar lagu raya kat radio. Feeling giler sambil uli tepung sambil dengar lagu raya makin la semangat aku nak buatnya. Dah siap 6 jenis biskut. Semangat lebih tahun nie sebab adik-beradik semua balik. Berkumpul semua. Alhamdulillah happy sangat :')

 Tat Nenas Gulung
Susah nak buat tapi rasa dia sedap hehe :P

Biskut Kacang
Wajib ada setiap tahun faveret ahli keluarga ku :')

Esok Ahad,
Lusa Isnin,
Izzat dan Syahmi balik.
Ok Mak Uda dah tak sabar!

Hehehe!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Crew Fathi said...

Oooo.. dap2.. =)

mfadhlan.com said...

sedap ke? Rajin jugak nak buat biskut raya...Tahun ni buat kuih tunjuk je...

Check out my latest post on mfadhlan.com

dak eina said...

@Crew Fathi

hehe mmg sedap :)

dak eina said...

@mfadhlan.com

mestilah sedap muahaha..hmm duk umah je so rajin la kalo xde cuti mst xbuat biskut2 nie semua...


design with love by Dak Eina