kite kawan

06 August 2012

~~it's ok Dato' LCW :)

Salam Buat Semua. 

Sebelum pegi terawih tadi sempat tengok perlawanan akhir Badminton perseorangan lelaki, Dato' Lee Chong Wei lawan Lin Dan.

First set DLCW menang 21-15 dan berharap DLCW akan terus menang straight untuk second set. Tapi balik dari terawih, terus pegi check kat fb dan tengok DLCW dapat pingat Perak :'( kalah tipis je ngan Lin Dan pada set ketiga 19-21. Huk huk takpe DLCW, kami kat sini tetap berbangga dengan kejayaan Dato'.


Sebak bila tengok gambar kat atas nie.
(T____T)

ps; Izin share tuan empunya gambar kat atas tu naa :)

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Zie Madini said...

kesian dia...sure dia frust sgt kan. takpe...weols malaysian still bangga dgn dia :)

Zie Madini said...

kesian dia...sure dia frust sgt kan. takpe...weols malaysian still bangga dgn dia :)

dak eina said...

@Zie Madini

ye2...tewas tipis je... xpe la olimpik 2016 bleh cuba lagi!! =)

anuar ab bakar said...

dah namanya bukan rezeki dia kali ni...buat mcm mana pun mcm tu gak..kasi respek sama dia ah...ingat senang ke nak masuk final...


design with love by Dak Eina