kite kawan

15 April 2013

~~aku takde instagram macam kau wuwuwuwu..

Salam Buat Semua.

Zaman sekarang nie aku perhatikan, sikit-sikit nak tangkap gambar tak kisah la time bila pon. Tapi biasanya aku jumpa, tiap kali nak makan, mesti ada punya pesen tangkap gambar dulu. Sebab ape? Nak upload dalam instagram. Aku pon sama gak kekadang tapi aku takde instagram ponggg. Saje je tangkap gambar pastu simpan bagi penuh memory card. Haha.

Best ke ade instagram? Teringin gak nak ade app tu. Aku pakai tepon biase jek mana boleh install app instagram tu.. Wuwuwu.. Tapi takpe lah, dah keje esok, boleh lah nak pakai tepon besar-besar paha tu. Kikiki.


Memandangkan aku takde instagram macam korang. Aku pon nak menggatal gak amek gambar makanan aku. Pastu aku edit pakai photoscape. Alaa same gak mode dia tu semua. Cuma tak boleh upload terus via phone. Huhu mengade kan?

Chicken Chop uhh dapnye dapnye :D

Gambo kerepok lekor pon ada.. Konon nak upload dalam instagram :P

Meh sini nak mengaku satu benda, aku pernah ceroboh instagram MED bulan lepas pastu aku upload gambar sendiri siap buh caption "Dia dan tudung barunya.... Comel!"

Nie lah gambo kat instagram MED :)))))

Giler perasan ah. Pesen tak tahu malu... =____= MED dapat tahu, dan dia okay je aku buat macam tu. Tak kisah pon. Hehe.  lebih lah!!! 

ps; Cuti seminggu dah habis dan kelas dah stat hari nie :(

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

acikbuCUk... said...

pkai bb memng ler..x support insta..huhu

dak eina said...

@acikbuCUk...

hope lepas nie ade la eh...huhu

ShareTogether said...

salam berkenalan..hehe
jom lawat blog saya..
http://sharetogether13.blogspot.com

dak eina said...

@ShareTogether

salam perkenalan :)


design with love by Dak Eina