kite kawan

16 April 2013

~~kau balik, aku keluar.. aku balik, kau keluar :(

Salam Buat Semua.

Haishh penat sungguh petang nih rasa nak tidur je kejap lagi. Hehe. Kelas aku hari ni 2jam je start pukul 8 sampai 10 pagi tadi je. Lepas tu ade discussion ngan group dan supervisor untuk subjek Engineering Team Project (ETP). Kiranya lepas kelas tadi, terus pegi meeting. Dalam 2jam lebih gak lah meeting tadi. Bincang ape yang patut untuk minggu ni. Dengar macam kejap je kan tapi yang penat sangat tu sebab pegi main campus tu naik motor kot. Perjalanan nak ke sana dalam 30minit ++. Tu yang penat :(

Dengan adanya subjek ETP nie, kitorang yang dalam rumah pon kekadang takde masa nak lepak sama-sama. Sorang ade meeting, sorang takde. Pastu kejap aku keluar, dia baru balik meeting. Hmm nie baru ETP belum FYP.. Masing-masing lagi sibuk lah kot. Huh sekarang dah kena siapkan bahagian hardware and software.. Sambil tu kalau ada masa free, buat final report.. Haishh date tuk demo project pon dan dekat. Huh nak dating pon tak sempat lah jawabnye. Hehe gedikkk :D

Supervisor, bagilah kitorang rehat kejap ek ek ~.~

2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Azhafizah Md Nor said...

bersabar je la kan..FYP nanti lagi busy kot.be strong enough..bile dah settle semua baru lega dan puas hati :)

dak eina said...

@Azhafizah Md Nor

Alhamdulillah.. berkat usaha dpt A tuk subjek ni.. FYP lak sem depan.. adoii


design with love by Dak Eina