kite kawan

11 April 2013

~~Warung Kurnia Ibu :)

Salam Buat Semua.

Haiiiiiii semua! Alahai rindu nak update blog.. Kalau dulu tiap kali keluar lepak ngan kengkawan or ade something special sikit mesti aku luahkan kat blog. Sekarang ni mana ada dah. Blog ni dah di anak tirikan oleh aku. Hiks anak tiri sangat kan. Mintak-mintak lepas ni janganlah diabaikan lagi blog ni. Idea pon susah sangat nak keluar kenapa? Stresss! Orang tak nak blog nie mati -_____-

Btw aku sekarang nie ngah cuti mid semester tapi dah nak habis pon. Esok lusa tulat dah nak balik Perlis dah.. Sob sob.. Kejap sangat cuti tak sempat nak melayan tv lagi lame. Wehuu sengal ko neh Dak Eina sebab tv jek sedih nak balik Perlis. Hee taklah.. Tapi ade sikitlah sebab kat sana takde tv! Cite yang main kat tv, fully download. Wakaka thanks MED sebab sudi download drama-drama feveret aku tuh. Hehe :D

Okay sekarang nak cite pasal cuti aku yang berbaki lagi 3 malam neh. Macam sebelum nie jugak, tidaklah lepak duk umah jek dan mesti ade punya satu or dua aktiviti.

Aku yang semakin gemuk :')

Aku ngan Kak Tiah :)

Petang tadi sempat keluar lepak ngan kawan poli dulu, Kak Tiah ngan Aimi. Tapi Aimi takde dalam gambar la segan katanya.. Tapi takpe lah, lain kali aku tunjuk gambar dia ek? Hehe. Diorang datang amek aku kat umah petang tadi. Kebetulan takde buat pape, so ikut je la diorang nak bawak aku ke mana. Alih-alih ke Warung Kurnia Ibu kat Pasir Mas. Kemain jauh berjalan semata-mata nak minum coconut shake kat situ. Hiks. First time aku datang warung tu terus jatuh cinta weyh. Ini serius! Tapi serius best coconut shake kat warung tu hmm maybe dah lama tak minum kot.  :))

Kredit ; SINI

Google punya google, femes gak warung ni. Boleh terus ke SINI kalau nak tahu lebih lanjut pasal Warung Kurnia Ibu ni. Sape-sape orang KB or yang datang bercuti kat Kelantan nanti boleh lah ke warung ni yang terletak kat Pasir Mas. Opss dah rasa macam blog jalan-jalan cari makan dah. Wee.

Okay nak study sikit. Oh rajinnye cuti pon study kan.. Haha till then. Bye!

7 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

MarnieyZ said...

ingatkan warung ibu punya tuan belog. hehehe

MarnieyZ said...

ingatkan warung ibu punya tuan belog. hehehe

dak eina said...

@MarnieyZ

hehe taklah.. nnt marnieyz cubalah ke warung ni tau.. coconut shake die best! =)

acikbuCUk... said...

hahahahahaha...aku pernah lepak dua tiga k situ..memng best..menu dia pun banyak yang menarik..hahahah...turn ko blnja aku pulak bila?

dak eina said...

@acikbuCUk...

tahu takpe.. aku lak belanje...mu keje dh acik...xkire2..mu blanjo aku deh...

acikbuCUk... said...

@dak eina hahahahah...bule jah eh..setakat coconut shake tu no hal lah..

dak eina said...

@acikbuCUk...

yeayyy


design with love by Dak Eina