kite kawan

13 February 2011

~~cuti selepas bekerja 12hari tanpa henti.

Salam Buat Semua. 


Dah lama tak letak gambar besau dalam entry. Hihi. Entry nie saya nak taip pendek je. Saya cuti hari nie sebab tuh boleh update blog. Sekarang ngah rehat depan tv sambil tengok Puteri Impian. Huhu. Best je rasa  dapat cuti hari nie. Ye laaa keje tanpa cuti selama 12hari berturut-turut tu. Kau boleh tahan?? Dah la kena tahan ngan perangai bos yang cerewet. Huh.. Cerewet pon baik~ *cover balik* Sepatutnya tak boleh cuti hari Ahad tapi bos cakap sejak saya start keje 1hb hari tu, takde cuti pon, so dia bagi cuti la hari nie. Minggu depan start cuti hari Selasa. Huhu. Ok lah, nak sambung tengok cite Puteri Impian. Best layan cite dulu-dulu nie. Korang tengok tak? 

Babai!

5 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Pinky Pixie said...

tadi rase mcm da komen. tp smpai ke x ek. haha. eina, rindu kamu. hukhuk. da 12 hari kemu keje? patut la jrang nmpak kat fb =p

dayah SnoW Heuka said...

saya pon cuty sampi demam2 hehehe :PP bes layan puteri kan3? lalala :))

aNnE said...

cuti..hilangkan penat..hehe

Qalam_Firdaus said...

wah...sodap nyer cuti. happy holiday lah yer.^_^

Sharifah nor said...

besar sangat pic tu..buat lambat loading jer..


design with love by Dak Eina