kite kawan

02 February 2011

~~penat! serius sangat penat!

Salam Buat Semua. 

Alhamdulillah hari nie dah masuk bulan Februari. Cepat je kan masa berlalu. Pastu bulan Mac pulak. Oh konvo! Saya dah tak sabar nak konvo! Yay!!

Pastu hari nie saya dah start keje. Ala keje biasa-biasa je pon. First day keje baru lah saya rasa, arghh penat weii.. Lambatnya habis keje. Ye la sebelum-sebelum nie mana nak rasa penat, lenguh-lenguh badan sikit boleh la baring atas katil. Dah keje nie mana boleh guling-guling dah :'(

Serius, sangat penat!

Sekarang baru tahu penat lelah seseorang bekerja demi mencari rezeki. Blog nie konfem terabai~

Tapi if  saya free, saya akan update jugak blog. Jangan risau. Saya ngan internet mana boleh pisah. Huhu. Balik keje tadi terus online. Amacam? Giler tak budak nie =.="

Semalam ada lepak-lepak ngan lelaki ini dan kawan saya. Tak sangka kitorang boleh pegi terbang sampai ke PCB. Oh takpe~ Saya suka pergi pantai. Nyaman jek... :))

Jom usha gambar, malas dah nak menaip. Kejap lagi dah nak tido. Esok keje pagi :P

~ngan Dik Jaa.. perjumpaan yang dirancang last minute.. last jumpa dia masa amek result SPM tahun 2007.. giler lama kot tak jumpa dia~

~yes.. orang belanja makan KFC! Krushers sangat sedap ok! Pilih lah yang Mocha Choc kot. tak ingat~

~posing tuk cover album tu perlu bila pegi pantai.. kekeke~

~gambar nie kena crop, kalau gf kawan saya tengok, mesti dia bunuh saya... tak pon kawan saya terbunuh.. hahahaha ye laa.. dia kan jeles ngan saya. hihi~

Ok, dah siap dah. Lama giler wat entry nie.... :'(

Nak tido dah... ok selamat malam Malaysia :)

Babai!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

emieysandra said...

lama xpi PCB..cuti kali ni kne pergi jugak..huhu

twinkle twinkle said...

setiap kali g kfc,,crusher ni xde pon :(

twinkle twinkle said...

setiap kali g kfc,,crusher ni xde pon :(

iRa~" said...

aloo..
br nak tgk gamba si dia..:P
best2 gi pantai!


design with love by Dak Eina