kite kawan

08 April 2012

~~selamat bercuti Dak Eina :)

Salam Buat Semua. 

Yeahhh akhirnya berjaya jugak online dengan internet laju pastu boleh update belog jugak. Lalala. Duk hostel mana boleh. Dah sebulan aku tinggal blog neh. Tak tahu nak update ape dulu. Hee :)

 Muka happy dapat balik umah!

Aku dah start cuti mid sem. 7hb sampai 15hb. So kena manfaatkan cuti ini dengan sebaik mungkin. Bukak je cuti nie, ada 3test menanti pastu dengan asemen dan presentation. Tu tak kira ngan kena buat robot lagi... Aiyooo.

Selalu cakap nak manfaatkan cuti. Tapi cuti aku neh, aku abeskan dengan berjoli. Kehkehkeh! Tapi tak boleh nak berjoli sangat lah. Duit pt aku tak masuk lagi. Nice.

Ok lah, aku nak tido dulu. Best kan bila dapat tido atas katil sendiri. Hihi entah pape aku merepek malam nie.  

3 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

JH said...

Yeayyyy! Cuti. selamat bercuti ye ;)

twinkle twinkle said...

huhu hargailah mase cuti ;D

dak eina said...

JH; huhu awk cuti jgk ke? slmt bercuti gk tau JH! ;)

twinkle twinkle; baiklah. tkut abes masa p enjoy ngan kwn2 je..huhu


design with love by Dak Eina