kite kawan

17 October 2010

~~happy birthday kakak tersayang ;)

Salam Buat Semua.

Allah selamatkan kamu.
Allah selamatkan kamu.
Allah selamatkan Kak Ja Sayang!

Allah selamatkan kamu ;)

Saya ada seorang jek kakak dalam hidup saya. Abang pulak berderet. Takde lah sampai 20orang. Ada 3orang (Samsul, Nizam & Hafiz) je. Satu-satunya kakak bagi kami semua adik beradik.  Seorang yang mengambil berat ke atas adik-adiknya. Ye lah, anak sulung kan? Anak sulung memang seorang yang bertanggungjawab. Saya anak bongsu mana macam tuh! Hak hak!

Saya tahu Kak Ja saya baca blog saya walaupon bukan tetiap hari. Hari tuh terkantoi pasal beli baju/shawl online. Tetiba dia cite pasal baju/shawl yang saya beli. "Aneh, tahu kat mana?" soal saya kat dia. "Alah saya tahu lah awak tuh. Saya baca blog awak" begitulah serba sedikit balas Kak Ja kepada saya. Dalam hati saya, "Aisemen Kak Ja baca blog aku... Hmmm malunya".
Saya tak tahu lah entry kali nie Kak Ja akan baca atau tak. Kalau baca mesti saya terharu T____T Bacalah Kak Ja..... Bacalah Kak Ja. Bacalah please!!!! ;p

Kak Ja, saya tak tahu Kak Ja baca ke tak entry special untuk Kak Ja nie. Saya nak ucapkan Selamat Hari Jadi yang ke-11!!! Hak hak 11tahun ke?? Kira sendiri lah tahun 1976. Berapa ye? Baru 20-an kan. Hahahahaha! Semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia. Semoga berjaya dunia akhirat ye Kak Ja!

Oh hari nie 1st day keje. Semoga saya dapat hadapi dengan baik. Amin ;)

Bye!

3 orang mendoakan Dak Eina kurus =):


design with love by Dak Eina