kite kawan

30 October 2010

~~template baru dari Zaerr.com :')

Salam Buat Semua.


Ehem ehem template special untuk saya. Boleh baca tak dari sape? Template nih dari Zaer.

*Anak panah tersebut menunjukkan perubahan yang berjaya Zaer buat, nak buat sendiri tak menjadi pulak*

Cantik tak? Huhu. Template idaman nie ;) Nak kaler hitam ngan pink. Pastu kalau tulisan pulak, lebihkan putih, campur ngan oren dan pink. Selepas dicampur-campur gitu barulah sesuai ngan jiwa muda saya nie. Zaer buat template nie dari pukul1 pagi (kot) sampai Subuh. Huhu begitu mesra dia melayan karenah saya. "Eh tukar tukar tukar" "Tak nak yang tuu" "Tak sesuai lah" "Tak lawa lah" "Cun!!! Suka" "Cantekkkkkk!" Oh dan macam-macam lagi. Terima kasih ye Zaer sebab tolong mencantikkan blog saya ;)

Kalau korang rasa nak template dari Zaer, pegi lah usha blog dia. Dia sporting tau tak sombong. Kan Zaer kan? Lain kali tolong lagi k! Hihi ;)

Bye!

10 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

LiFe KaMi said...

wah comel le template ni, jeles i dibuat nye..hehe

Tomato Gurl's Life said...

cantik!!

SyUhAdA said...

cntik n comey~
pndai zaer wat~..
pndai kmu plih wane..~

BUNGA said...

cantik! berseri2 mcm tuannya :)

dak eina said...

@LiFe KaMi

pegi lah blog zaer..suh dia buatkan..huhu

dak eina said...

@Tomato Gurl's Life

huhu ckp tahniah kt zaer sbb berjaya buat template yg comel nie..

dak eina said...

@SyUhAdA

huhu bukan apa...semua tuh kaler faveret eina..

dak eina said...

@BUNGA

alahai...malu aii ;P

Zaer!! said...

Hahaha..sape la mamat tu an! giler kentang.dari pagi sampai ke subuh die renovate.hehehe.;-)Thanks sebab percaya kat zaer.hehehehe.;-)da lawa da ni.adess

dak eina said...

@Zaer!!

huhu dah lawa kan? sape lah yg buat tu kan..hahaha ok sme2...thnx byk2 k zaer...nnt tolong eina lg k!!!


design with love by Dak Eina