kite kawan

17 September 2011

~~bila ada something yang comel-comel dalam bilik :)

Salam Buat Semua.

Hoyeah cuti 3hari tapi aku stay kat kolej je. Untung laa adik aku yang kat Melaka tu balik. Kenapa entah dia balik. Homesick kot.. Kehkeh. Aku jugak yang tak balik. Bukan tak nak balik tapi aku fikir cuti kejap sangat. Masa di habiskan atas bas je. Dah la jauh.. Kalau dekat takpe lah jugak kan? Baik aku habiskan masa pusing-pusing kawasan utara nie. Huhu. 

Semalam aku ngan budak-budak umah aku ada pegi Jitra. Kemain lagi jauh jalan-jalan. Sampai ke Kedah sana. Haha tapi kolej aku ngan Jitra sejam perjalanan je pon. Tu yang sanggup pegi jalan-jalan kat sana :)

Hmm pegi sana pon sebab nak pegi tengok movie. Cite Raya Tak Jadi. Giler ah bapak best cite tu.. Kitorang duk gelak je. Memang berbaloi-baloi la kalau korang pegi tengok. Ye la Apek ngan Johan berlakon kan. Gandingan yang bagus la! 


Pastu jalan-jalan terjumpa pulak wall sticker tu. Meloncat-loncat kejap sebab tengok comel-comel semua. Aku sempat gak la rembat 2 keping tuk hias dalam bilik aku nie. Bilik aku nie dah la sedia comel. Lepas siap semua, makin comel pulak. Hihi. Bertuah orang yang dapat bilik nie sem depan. Comel. Huhu :P

~nie kat meja study aku.. auww~

~nie pulak kat sudut katil aku.. aku duk kat atas~

Thanks kat roomate aku sebab dia yang tolong semua nie. Dia yang arah susun cam nie.. Kreatif gak dia. Untung laaaaa :P

Hahaha.

Ok la nanti aku update lagi. Nak study kejap. Oh rajinnya aku. Hakhak :P

(◕‿◕)

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

twinkle twinkle said...

comel benoo ;D

DoodleLicious said...

COMELNYERRRRRR yang first tu

"jeles okay"

Wanie said...

beli ke eina? mmg comel la..boleh naik smgt nak study & tido kan nampak benda comel ni..

adrinaqamarina said...

comels. ada kupu kupu. kalau kte, kte suka letak glow in the dark tu, bintang bintang la, bulan bulan la~


rumate yang baca entry ni, kembang kempis hidung beliau. hehe.


hye rumate dak eina! buatkan saya satu boleh! :)

dak eina said...

@twinkle twinkle

hee kan..

dak eina said...

@DoodleLicious

nk ke? g beli sndiri :P

dak eina said...

@Wanie

yup..beli la dear.. a'ah mmg pon..semangat nau time stdy tgk kapel tuh... kehkeh

dak eina said...

@adrinaqamarina

hikhik.. nk gak beli yg glow in the dark tu xjumpa pulak...next time la kot..huhu


design with love by Dak Eina