kite kawan

21 September 2011

~~Wordless Wednesday : Lawak betul!

Salam Buat Semua.


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan :)

sumber;

Ce cari ape yang lawak?

:-P
(◕‿◕)

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

cik panadol said...

selalu bg notis cmni kt bdk bilik atas time kt U dulu...bila dah diorg buat, terus sound direct je...

adrinaqamarina said...

haa bab bab perah baju ni, tak pernah la jadi kat kte tapi kat hostel dulu, ada kawan3 pernah kena.


kekadang baju dye dah kering tapi terlambat angkat, ada orang datang ampai, jenis tak reti nak ketepikan sket baju yang dah kering tu, urm, basahlah balik~

azurin ramli said...

haha.yg softlan tue tak boleh bla.lol

dak eina said...

@cik panadol

haha diorang wt mcm tu mcm la baju2 yg disidai org2 bwh xbsh bila dia sidai..nasib la jd org atas.. untung gak boleh buat baju2 kt bwh basah.. hahaha!

dak eina said...

@adrinaqamarina

dh tahu kering pastu xg angkat kenapa.. pastu nk salahkan org yg baru pegi jemur la eh.. huhu :P

dak eina said...

@azurin ramli

nk sound org tgk la ejaan n ayat tu betul ke tak.. buat malu jek! :P


design with love by Dak Eina