kite kawan

24 September 2011

~~facebook timeline, malu woi bila baca balik status dolu kala :-P

Salam Buat Semua. 

*klik tuk tumbesaran*

Comel tak facebook timeline aku? Jeles tak? Haha nak jadi cam nie jugak tak? Boleh la pegi tengok tutorial kat blog Zack Entry. Klik sini laju-laju k tuk pegi tutorial cara nak ubah ke facebook timeline.

Apa yang best tentang facebook timeline nie, kita boleh skodeng balik status setahun lepas, 2 tahun lepas. Yang tak leh blah baca status time ngah hangat bercinta dolu-dolu. Malu ai jah oi. Huhu!

Meh skodeng meh! (malu-malu)

*klik tuk tumbesaran*

Itu dolu-dolu punya ok. Sekarang takde camtu dah. Huhu boleh percaya ke? Hahaha!

Aku sendiri yang tengok pon aku malu.. Kalau orang lain tengok? Malu kuasa dua la aku kan >.<

(◕‿◕)

13 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Pinky Pixie said...

cantik awok punye. pink habes.. =P

CIK FERRA AWW said...

cantekkk. tapi nti takut dy tukar balik jdk cm bese

ZACK ENTRY said...

wow, cantiknya warna pink..tapi kan tak taw lak leh tukar warna..macamana tukar warna ?

dak eina said...

@Pinky Pixie

sy kn pencinta kaler pink yg setia.. haruslah! huhu

dak eina said...

@CIK FERRA AWW

hihi xtau pulak kalo dia nk tukar balik ke tak.. xkesah pon.. tuar kejap pon xpe..nk nmpk kelainan sket.. huhu

dak eina said...

@ZACK ENTRY

eina gne app sosial plus kt fb.. tu yg leh tukar kaler pink..hihi

intanurulfateha said...

ehem ehem. status lep lep tu mcm tau je utk sape :p

budakijaupendek said...

coolnya fb die....
huhu

twinkle twinkle said...

menarik :)

dak eina said...

@intanurulfateha

hehek :P

dak eina said...

@budakijaupendek

ce la wt :)

dak eina said...

@twinkle twinkle

try la wt :)

Miss Mira said...

camne nk tukar wne pink tu ehh...ley tnjukkn x...=D


design with love by Dak Eina