kite kawan

02 September 2011

~~selamat tinggal Kelantan T_T

Salam Buat Semua.

Tajuk entry nak sedih je kan. Hmm hari nie dah 2hb. Esok pulak dah 3hb. Lusa dah 4hb. 4hb, tarikh daftar masuk Unimap. Uwaaa cepatnya masa berlalu. Macam baru semalam je dapat tahu keputusan dapat masuk U. Esok dah kena gerak pegi Perlis dah? Hmm cepatnya kan masa nie berlalu. So mintak-mintak cepat habis jugak lah kat sana nanti. Hihi :P

Orite semalam aku dah siap kemas beg. Banyak jugak baju-baju aku. Tu pon aku bawak yang mana patut je. Ye la aku nak pegi belajar, bukan nak pegi bergumbira. Niat kena betul dan bukan jugak nak pegi bercinta. Eh tetiba. Hikhik.

~bawak Izzat pegi Perlis.. kehkeh~

Pastu petang semalam pulak, aku ada buat makan-makan sket ngan kawan-kawan aku. Ye la nak gak jumpa diorang sebelum pegi Perlis esok.. Aku jemput ramai, tapi biasalah raya kan ada yang dapat datang, ada yang tak dapat datang. Ok, tak kesah pon.........

"Eleh kau bukan pegi oversea pon Dak Eina, tak payah nak mengada..."

Antara yang datang petang semalam ialah; Bib & hubby, Acik, Aziim, Diana, Hafizan, Seya Todak, Pija dan Adiela. Tapi tak semua sempat bergambar. Ada lah sikit. Hee. 

~Bib - kawan time sama-sama pegi kelas mengaji~

~Hafizan, Seya Todak (Izham) - kawan time diploma kat PKB~

~Acik - kawan time kat sekolah teknik n PKB~

Terima kasih sebab sudi datang.. Semua sesat cari umah aku tapi, sampai gak akhirnya kan :P

Maybe entry nie entry terakhir aku sebelum pegi Perlis. Esok dah tak sempat dah nak update. Pastu tak tau bila pulak boleh jenguk blog nie. Kalau aku tak busy, boleh la aku ngadap blog kejap. Kalau busy, sorry la. Huhu. 

Doakan perjalanan family Dak Eina selamat tiba dan pulang esok dan lusa tu :)

Ok kawan-kawan, jaga diri k (",)

Salam sayang dari Dak Eina......... Ececeh :P

(◕‿◕)

7 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

aiman fanboy k-pop said...

hari ahad aiman pon kena balik matrik perak...^^...btw,good luck ye kat tempat baru......jgn nakal2 tau...jgn cari cinta,biar cinta datang sendirik..heehee
wauuu!berparti tak ajk aiman pon...^^

diana said...

selamat jalan..
belajar rajin2..:)

Pinky Pixie said...

jage diri syg. lebiu. sedih la plak tetiba. haha. iteww masuk minggu depan plak. wuwuw. jage diri taw awk. kehkeh

Hazieq Sanat said...

saya pon kat perlis jgk?? kamu kat mana??

twinkle twinkle said...

slmt stdy :)

enyheartsdiamond said...

selamat belajar bersungguh-sungguh sayang ;)

acikbuCUk... said...

aq nak ucap selamat jalan pom dah terlambat...hakhakahak...tapi nk ucap gak selamat berjalan ke class..hahaha..n blajar ajin2..jga diri kt tempat org..k..eh duit rya mu lupa weh nk bagi...


design with love by Dak Eina