kite kawan

16 January 2010

.:pantang bab2 name nie:.

السلام عليكم

name aku ialah Normalina Bt Puzizer. ha'ah name aku dlm ic gitu la. plek kn name abah aku.? skang aku bukan nk citer pasal name abah aku tp name glemer aku. name glemer aku dak eina. sape2 yg kenal aku. mmg dh tawu la aku nie dak eina yg femes memes tuh. HAHA tp kenape aku plih name dak eina.? dak tu budak. biase lah style anak muda skang. sumer nk sh0rtform. mcm aku jgk. terpengaruh ngan sms. s0 budak tu jd dak. n eina tu name belakang aku. HUHU. aku bukan suke sgtt citer pasal name aku nie. tp sbb terlalu kerap benda nie berlaku dpn mate aku, aku nk share la ngan k0rang. gini, aku nk citer sal name aku selalu jew kwn2 aku slh eja. xkire la kwn2 kt tenet ke kwn2 kt sek0lah pon same jgk. dak eina pon kekadang eja dak iena. eina jd -----> iena. len tu. aku suke e.i.n.a bukan i.e.n.a.! pastu de pulak pggl dek na. dek na aku paham la means adik na kn.? argh xsuke2. nape pggl aku adik.? tawu la aku nie kecik. c0mel pulak tuh. HAHA sile tampar aku 5x. melampau bet0l aku kali nie. HIHI. name aku bukan susa sgtt. tu p0n org slh eja. hah tu citer name glemer. name bet0l lg la aku nk mara. sijil2 aku manyak yg r0sak kt name. huh ade yg jd Nurmalina. ade yg Nor Malina. ade jgk Nor Amalina. eh name aku Normalina ok. Nor n Malina tu dekat2 taw. aku pantang org slh eja name aku taw. name aku n abah aku mmg bermasalah la. kalau xslh name aku. mesti salah kt name abah aku. huh susa taw. sakit aty memanjang kalau maen bab2 name nie. hurm rase nk tukar name la. bag0s x.? HAHA ;)
nota dari dak eina: name aku dak eina. jgn slh eja ok. peace.!





lots of love,


4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hie dak iena.

ops dak eina. *heh. AHAHAHAH.

ema.razali said...

hyeee dak eina ^__^
marah nmpak ?
huhhu .
nama ema ni pun selalu orang salah eja .
hahha (:

dak eina said...

miss l0lly: hah pggl la dak iena lg. geget tinga miss lolly. haha

dak eina said...

ema: tawu xpe. org mmg mcm tu ;)


design with love by Dak Eina