kite kawan

05 September 2010

~~biarlah nak tunjuk jugak (iklan raya TV3)

Salam Buat Semua.

Tadi masa Buletin Utama bising umah nie kejap bila TV3 memohon maaf atas iklan raya diorang yang dikatakan memesongkan akidah. Abang I pelik iklan yang mana, dia tanya I, I dah tengok ke iklan tu. I pon cakaplah dah bising dah kat blog sana I cakap. Eh tak tengok lagi ke? Pelik jugak, lambat seminit betul la abang I nie =.=

Huhu. Itulah kelebihan blogging kan? Cepat dan pantas. Hihi. Mom pulak dah tahu awal pagi tadi sebab masa buat kueh raya tadi, I dah story dah kat Mom. Mom pon cakap, dia nak tengok jugak lah. So, I pon tunjuk la tadi. Abang I jek yang tak tengok lagi. Entry kali nie, I nak upload iklan tu kat sini. Nanti boleh lah abang I tengok. Huhu.

*UPDATE*
4 Okt 2010

Video telah di-delete. Sorry!


I tak reti nak olah banyak iklan nie. Refer blog lain k! Setiap scene ada maksud tersirat. I just nak tunjuk iklan ^_^

ps; Dasyat betul iklan raya nie bila baca kisah disebalik tu ;)

Bye!

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

lionteen said...

lionteen xtgk lak berita td..
rugi btui..
huhu

❤cik kipas❤ said...

cikki pn ta tngok ag iklan neyh....
so cikki neyh lmbt dua mnit la agknyew kn...
huhu..
^_^

Pinky Pixie said...

betul3. 1 st time tgk kat tv mcm iklan krismas je... kan?

HonEyBuNNy said...

salam..ya btol tu...di fb n blog dah kecoh..kadang2 ila tahu info pn dr 2 sumber tu....;-)dari xthu jadi tahu kn...

iqbalsyarie said...

oh,ye?dah kasi permohonan maaf?baguslah..sjrg mmg takde masa nak tengok TV...sibuk Ramadhan :)

Salam ramadhan yg masih berbaki ya :)

TERBARU: Bayyinat-penjelasan

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

memesongkn akidah ke? bese je lah.

DaHLia said...

tu laa...
kita pun tak terfikir sampai mendalam begitu maksud dia..

details untuk setiap scene ada blog sis...memang tersirat betul

ardinihumaira said...

dah kena tarik balik iklan ni akhirnya :D


design with love by Dak Eina