kite kawan

03 September 2010

~~handmade bag nie comel ;)

Salam Buat Semua.

Selamat pagi readers! Pagi-pagi dah ada update! Hahaha jangan terkejut, I dah kembali normal. Normal yang I maksudkan, I dah boleh tido malam, selalu jek buat Mom bising sebab kalau time datang kejut sahur, mesti dia marah sebab lepak depan lappy dan tak tido. Pastu mula lah bila siang hari je, orang lain berjaga, I buat taik mata! Hak hak ;P

Jangan bimbang, I dah pulih dari sakit tenat tuh. Bangga kejap. Semalam, cuba untuk tidur seawal mungkin! Dan ianya berhasil. Huhu pukul11 I dah pengsan! Entry yang ada sebelum nie, entry scheduled ye kawan-kawan ;)

Actually I just nak tunjuk handmade bag yang I order 2minggu lepas kot. Dah sampai dah semalam. OMG! Giler comel I cakap u~

*ehem ehem comel tak model bag nie?*
*yeah! model pon nampak berkenan ngan bag nie*

So korang suka tak? Rasa nak dapatkan satu tuk koleksi tak? Boleh ler pegi ke [sini] ye. Ada macam-macam jenis. Tapi yang kat atas tuh menjadi pilihan I. Huhu ;)

Selamat hari Jumaat semua!

Bye!


design with love by Dak Eina