kite kawan

05 September 2010

~~kad raya dan facebook.

Salam Buat Semua.

Subuh tadi semangat main fesbuk. Nak tido balik susah pulak, so lepak depan lappy bukak fesbuk. Ada request kad raya ngan lagu raya. Terus I klik. Huiyo~ Kad raya dalam fesbuk siap ada lagu raya penuh. Biasanya kalau kat kedai, kad raya yang berbunyi, lagu raya sikit jek kan? Hak hak!

Meh I tunjuk serba sikit kad raya yang ada dalam fesbuk. Korang yang ada fesbuk mesti dapat jugak kan kad raya macam nie ;)
*lagu tuk kad raya nie "Satu Hari Di Hari Raya - M.Nasir*


Korang nak kad raya fesbuk dari I tak? Meh tengok I buat kad raya fesbuk.
*mula-mula pilih kad raya yang berkenan kat hati*
*sekarang pilih lagu raya, I nie peminat Dato' Siti, so I pilih Sesuci Lebaran*
*pastu taip le mesej ucapan, last sekali boleh ler hantar kat kawan-kawan kat fesbuk tuh! Huhu*

Tapi kan.... I tak hantar pon! Sebab I nak buat kad raya lain! Takde lagu ar. Huhu. Next entry I nak publish kad raya buatan I! Tunggu k~

Bye!

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Camane nak buat kad aye Fb ? ada application die ke ? Hohohoho.

nak jugaaaaaaaaaaaaak kad itu :D

Pinky Pixie said...

woah, kenapa yt xtaw.. haha. sungguh ketinggalan. ekeke.. nk coba!

LiFe KaMi said...

kami pun dah send pkai FB.. untuk blog da buat lain..hehe

dak eina (◕‿◕) said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

ade app dia la cik looly ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@Pinky Pixie

cuba jgn tak cuba k!

dak eina (◕‿◕) said...

@LiFe KaMi

eina buat blog n fb sme jek..


design with love by Dak Eina