kite kawan

12 September 2010

~~bila orang tersayang happy, saya pon turut happy.

Salam Buat Semua.

Ehem ehem testing testing 1, 2, 3! Hai!!! I dah kembali kat sini. Rindu nak taip entry. Last last on laptop nie. Ngee~

Bukannya I tak on langsung. On jugak. Tapi kejap jek. Online fesbuk time ada masa terluang kejap sampaikan nak bersiap pegi keluar beraya pon I duduk depan laptop nie. Pastu mula lah kakak @ Mom masuk bilik menjerit suruh pegi bersiap. Kahkahkah! Lucu pulak bila fikir-fikir balik. Nak kena bising-bising dulu, baru le terkejar-kejar pegi bersiap. Korang macam I jugak ke?

Amacam raya korang? Ok tak? Umah I biasa-biasa jek. Ada 4 beradik kat umah nie. 2 beradik lagi beraya umah mertua diorang. Abang Co balik Sabah, Abang Nizam pulak balik Terengganu. Tahun depan turn raya kat sini lah pulak ye. Bagus gilir-gilir kan. Nanti kawen esok-esok, bincang betul-betul ngan pasangan ok? Tak nak lah, time nak raya jek nak gaduh sebab nak balik beraya kampung masing-masing! Huhu. I nie pesan macam dah kawen pulak =.=

Ok lah, I nak blah tengok tv. Hahaha citer semua best! Nak keluar raya pon fikir 2,3kali nak keluar ke tak sebab tak nak terlepas rancangan tv. Ok fine tipu jek! Hihi. Eh korang! Nak tengok gambar raya tak? Huhu takde lagi. Nanti next entry la eh. Ok?
I tunjuk gambar I ngan buah hati I dulu la k? Hihi. Nie lah Izzat dan Qaisara. Dah rindu sangat kat Izzat. Esok Isnin kan? Izzat balik Kota Bharu! Yay!!

Bye!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Anne Boleyn said...

salam..

sama lah kita. pagi raya dah mengadap belog. hakhak.. :p

selamat hari raya yerr.. maaf zahir batin :)

p/s: lama nya dah tak datang blog ni.. jemput dtg blog anne boleyn balik kay.. :)

wunny said...

hahaha..sme la kte..klu nk fb smpat jew ble2 pn....wee~:)))

Fantastic Ajane said...

comey anak2 u la.. :)

dak eina (◕‿◕) said...

@Fantastic Ajane

diorang bukan anak kandung I...tapi anak saudara..hihi


design with love by Dak Eina