kite kawan

02 September 2010

~~shopping si kecik sudah.



Salam Buat Semua.


Cuti hari merdeka yang lepas kitorang ada pegi shopping lagi. Tapi shopping untuk Izzat pulak. Baju-baju serahkan pada kak ipar. Dia cakap nak beli kat Ipoh. So pegi beli kasut raya dia je la. Ramai giler orang. Huhu time cuti nie lah masing-masing keluar nak bershopping raya. I dah lepas dah shopping. Kali nie giliran Izzat pulak. Si Izzat bukan main happy dia pilih kasut raya. Jom tengok gambar Izzat.

*kasut merah tu memang lawa tapi sayang takde saiz Izzat*
*akhirnya kasut biru menjadi pilihan daddy dia*
*kalau nak try kasut, kena pakai dua-dua, maklum lah budak =.=*

Benci betul kalau shopping tempat ramai pastu tak ramai pulak orang yang handle tempat tuh. Sampaikan semua customer, dia sorang jek yang jaga. Ish orang atasan patut pantau kekurangan pekerja. Susah tau, pastu lambat le nak kena tunggu satu satu dia settle. Huh I lagik benci kalau orang sibuk duk tanya-tanya I macam I nie keje kat situ. Maaf makcik, pakcik. Saya tak keje kat sini. Terus blah dari tempat tuh =.='

Bye!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):


design with love by Dak Eina