kite kawan

31 January 2011

~~selamat pagi semua :D

Salam Buat Semua. 

Selamat pagi Malaysia! 

Alololow bukan main awai saya bangun hari nie... Kenapa ek? Sebab malam tadi ada basuh baju dan kena la sidai baju pagi nie. Takkan nak sidai baju time matahari atas kepala kannn? Hee~

Pastu pulak, dalam pukul11 camtu jap lagi, saya ngan kawan ada nak gerak pegi kat........ Ada la satu tempat nie. Nak kan confirmation dari dia. Pasal ape? Tunggu eh~

Lepas dapat confirmation tuh, saya ada date ngan someone. Ngan laki yang kena kontrol ngan gf dia tuh. Kahkahkah! Fuhh fuhh mintak-mintak dia tak baca entry saya nie. Tapi kalau dia baca pon. Ada aku kesah? :P

Dia takkan marah saya punya! Opss terlebih yakin nie. Kalau dia baca mahunya dia hack blog aku nie dan buat macam-macam kat blog aku cam mane? Haishh tak sanggup I nyah!

Pastu lagi kan, dia nak belanja saya ngan kawan saya makan KFC! Yay!! Dah la gua mengidam lama dah.. Hihi akan tercapai kejap lagi. Hooray! Sabar ye perut. Kejap je lagi. Kekeke~

ps; Suka pakai spek adik! Mata saya pon dah nak rabun dah macam dia =.="

Babai!

4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

twinkle twinkle said...

ahha jgn selalu pakai spek org,,ty kite pon jadi rabun,,mcm mira hehe

cikCOKLET:) said...

lama jugak x mkn kfc..wu wuu.

ardinihumaira said...

hehe dni pun dah pakai spek

Pinky Pixie said...

amboi eina, cmne ngn ngedate tu? haha


design with love by Dak Eina