kite kawan

11 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Salam Buat Semua. 

www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Klik kalo nak join ;)

Kata nak update blog, join segmen kira blog ter-update lah jugak kan. Hee. Jom kita kenal-kenal!

Latar Belakang Dak Eina
  • Seorang blogger yang suam-suam kuku bermula Januari 2009 sampai lani. Sekarang ni tengah tunggu panggilan kerja. Dah habis belajar kat UniMAP. Seorang anak yang manja dan juga Mak Uda kepada budak-budak comel (anak-anak sedara).

Kelebihan Blog Dak Eina
  • Blog yang sempoi mesra dengan semua orang. Blog ni banyak memaparkan cerita-cerita pasal diri ini sebabnya kalau boleh tak nak memori yang terindah dilupakan. Hehe kita kan kadang-kadang makan semut terlebih dan boleh senang lupa. So dengan blog, memori ini takkan terpadam dan paling best dapat share ngan blogger lain! Hehe.
  
Impian Bila Jadi Blogger 
  • Impian nak jadi femes tu takde lah. Tapi kalo femes ape salahnya. HAHAHA. Sekarang ni cukuplah kalo mahu dikenali antara blogger. Kalau boleh menjadi kawan di alam maya sehinggalah ke alam nyata. ;) 

 Itu je dari Dak Eina. Salam perkenalan buat semua blogger ;)

19 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Norhasniza Khalid said...

salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

www.mamaniza.com

dak eina said...

@Norhasniza Khalid

inshaAllah mamaniza ;)

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana .
selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

salim harmanain said...

Datang sini tambah kawan... :)

dak eina said...

@calrase patrick

inshaAllah.. thanks patrick..

dak eina said...

@salim harmanain

salam.. terima kasih salim...

Zana Hassan said...

Singgah sini..salam kenal dari zanahassan..semoga impianmu tercapai ;)

dak eina said...

@Zana Hassan

Salam zanahassan. thanks singgah.. inshaAllah..amin ;)

irrayyan said...

mommy irra follow sini
selamat berblogging
http://www.irrayyan.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

dak eina said...

@irrayyan

tq mommy irra...

ros_reeza said...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #1785
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

dak eina said...

@ros_reeza

thanks sbb singgah...

deno said...

Weeee... DayangDeno datang dan terus folo sini no1786..^_^ Jom ke blog DayangDeno? :)

www.dayangdeno.com

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Farra AM said...

Hi Dak Ina!!! Thanks sudi baca entry impian akak ye :-) all the best dengan life bila dah kerja nanti.. Kalau nk bisnes shaklee, cari lah akak taww.. Hahaha ooppss teriklan lak. LOL.

visit2 lah lagi ekkk...

dak eina said...

@deno

thanks dayang deno..

dak eina said...

@AyuInsYiraH

okay kak.. thankss

dak eina said...

@Farra AM

xpe kak bisnes kan..mne2 boleh promote..hihi.. thanks kak

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html


design with love by Dak Eina