kite kawan

04 July 2011

~~Aku, Pantai dan Sungai Contest.

Salam Buat Semua.

Ok fine fine fine! (ikut gaya Shuib kumpulan Sepah) Hihi.

Saya nak join kontes nie. Meh la join kalau tak malu :P

Kontes pertama saya join tuk bulan Julai nie. Mane lah tahu ada rezeki kan. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Huhu indahkan bahasa kita. #laritopik

Tanpa membuang masa, jom saya kenalkan kat awak semua tentang kontes nie. First time tengok kontes nie, teruja giler nak join sebab tajuk kontes dia la.


Saya mengaku, saya memang suka giler pegi pantai. Saya suka giler mandi air sungai. Sejuk wei =.=

Tu yang saya teruja nak join tu. Awak semua teruja tak? Teruja tak? Kalau teruja, klik sini untuk join.

Ayuh memeriahkan kontes yang di anjurkan oleh Cik Ziera kita nie. Hai Cik Ziera :)

Tanpa membuang masa tuk kali kedua, meh nak tunjuk gambar yang saya pertaruhkan dalam kontes nie. Agak skema ye ayat saya tu tapi ada aku kesah? Muahaha :P

Tadaaa...
3 gambar saya gabung jadi 1. Gambar lama dah, 6bulan yang lepas, sehari sebelum start keje, nak pegi tenangkan fikiran la konon punya cuak nak pegi keje esoknya. Pantai memang best ok, angin kuat pastu boleh jerit sampai sakit tekak. Macam biase, kalau pegi pantai, memang memory card fon ngan camera mesti penuh ngan gambar. Pemandangan kat pantai cantik sangat! Oh ye lupa nak bagitahu, nie la Pantai Cahaya Bulan :)

Ok siap penerangan, seterusnya saya nak tag pulak mangsa comel yang harus join kontes nie. Insan terpilih itu ialah; Nisa n Moja <--- sangat bertuah. Cepat-cepat sebab tarikh tutup kontes nie ialah 15hb Julai 2011. Sekadar mencuba, Cik Ziera, kalau tak lengkap, bagitahu Dak Eina ok?

ps; Skema entry nie kan. Kehkehkeh!

Babai!

14 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

yad'z said...

dah lamaaaa.. dah lamaaa sangattt tak gi pantaii.. sobbs.. sobbss

sabella mohamad said...

akak comell !

Darkbatman said...

mesti reader nisa ne?kehkehkeh..
ehemmm.. aie pun ske pantai. dh lame gile x lepak sane.. kehkehkeh

btw,gudluckk!

Fathiah Hamim said...

good luck!

dak eina said...

@yad'z

best kan kalo dpt pegi pantai skang nie..huhu

dak eina said...

@sabella mohamad

comel? zzzz

dak eina said...

@Darkbatman

bukan nisa aie :P huhu

dak eina said...

@Fathiah Hamim

tenkiu!!

sop said...

good luck. gantik gambor tu

misspurple said...

gduck sis ! btw nsa da join =)

HonEyBuNNy said...

good luck dear....;-)

dak eina said...

@sop

hee biase2 je.. btw tq!

dak eina said...

@misspurple

tq.. tgk sape menang k! haha

dak eina said...

@HonEyBuNNy

tq yunk :)


design with love by Dak Eina