kite kawan

17 July 2011

~~sambut besday kat pantai.

Salam Buat Semua.

Petang tadi aku pegi pantai. Kitorang (aku, Bib dan adik Bib) pegi PCB (Pantai Cahaya Bulan). Ada pantai lain tapi aku lagi suka pegi pantai nie. Bib pon same :)

So meh kita tengok gambar sebab aku tak tahu dah nak taip ape :P

Nie kira pengganti kek la. Hihi. Asal besday je mesti nak ada kek kan. Kali nie takde lah pulak. Kat pantai takde kek melainkan kalau bawak sendiri. Haha.

Selesai makan-makan, kitorang pegi kat pantai. Tak turun pegi pantai pon duduk kat batu-batu je. Time tu dalam pukul 4.30 kot. Panas lagi wo tapi dah gedik sangat nak pegi ambik gambar, gagah jugak la pegi sana panas-panas pon. Huhu. Walaupon panas, takde lah rasa sampai berpeluh ketiak ape semua sebabnya kat pantai kan anginnya kuat. Sejuk ada la :)

Nie la Bib. Kawan aku yang kawen bulan 7 tahun lepas. Bulan 7 tahun nie 7bulan usia kandungan dia. Bulan 9 nie keluar la baby dia. Yes dapat anak buah lagi. Anak dia anak aku jugak. Kikiki :P

Oh lupa, terima kasih banyak-banyak kat Bib sebab bawak aku mai sini sempena besday aku lagi. Terharu :')

Budak kecik tu Fatimah adik Bib.
Sekarang kita beralih lah pulak kat gambar aku. Nie lah birthday girl tu. Kehkeh. Aku kalau pegi pantai memang akan penuh memory card camera aku. So takkan aku nak letak semua kot gambar aku dalam nie. Lambat pulak loading kang. Setelah menapis gambar-gambar yang agak over untuk dipertontonkan, aku pon gabungkan lah ia menjadi satu. Senang sikit. Hihi.

Aku tahu aku dah 22tahun. Tapi rasa macam budak-budak lagi. Entah matang ke tidak lagi aku nie. Hmm tak pandai pulak aku nak tengok bab tu.

Ok la, aku nak tido dulu. Esok ada rancangan baik punya ngan kawan-kawan aku. Mintak-mintak menjadi ape yang dirancangkan tu. Huhu.

Terima kasih kepada semua yang wish besday aku. Same ada kat blog, shoutbox, fb, sms, call. Terima kasih banyak-banyak. Sayang korang ketat-ketat ♥ ♥ ♥ ♥ 

ps; Bukan p sambut besday pon sebenarnya. Kahkahkah.
Babai!

12 orang mendoakan Dak Eina kurus =):


design with love by Dak Eina