kite kawan

24 July 2011

~~minggu busy bagi aku :)

Salam Buat Semua.

Minggu nie mungkin aku akan busy giler lah sebab surat tawaran aku dah sampai. Baru je sampai hari nie. Adik aku yang Utem tu, minggu lepas lagi dah sampai. So, esok Abah cakap nak pegi buat medical check up. Buat dua-dua sekali senang keje sikit.

Pastu pulak, aku nak kena bukak akaun Bank Muamalat sebab Unimap guna bank tu tuk PTPTN. Hmm adik aku pulak tak payah nak bukak akaun bank dah sebab dia dah ada Bank Islam. Masa duk Poli dulu aku guna Bank Islam gak, skang kena bukak akaun lain pulak demi PTPTN. Pinjam lagi..... Yang dulu pon tak bayar lagi oi! :'(

Minggu depan dah masuk bulan Ramadhan, kalau boleh nak settle semua nie sebelum puasa la. InsyaAllah semuanya akan berjalan ngan lancar. 


Takut oi nak sambung study nie......

Babai!

21 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

laskar pelangi said...

hye dear! dapat continue study kat Unimap ek? Goodluck dear=)

Fathiah Hamim said...

settle slow2 kayh sis! =)

Nur Elyana said...

Surat tawaran Yana lum sampai g..dari UMS,, huhu,, lambat tol.. :(

Wanie said...

bilenye masuk study?
study leklok ye..:)

diana said...

insyaallah..
buat pelan2 eina..

Ardini Humaira said...

wahhh bestnye eina nak sambung blaja :D

dak eina said...

@laskar pelangi

yup.. ok tenkiu dear :)

dak eina said...

@Fathiah Hamim

ok beres!!
insyaAllah fa..

dak eina said...

@Nur Elyana

jauhnya.. huhu sabar2 eh yana... :)

dak eina said...

@Wanie

dftr 4hb sept nie.. ok tenkiu wanie :)

dak eina said...

@diana

insyaAllah akak diana :)

dak eina said...

@Ardini Humaira

alhamdulillah dini.. lme dh tunggu nie..

oshin-jamel said...

bestnye smbung bjr..klu diberi peluang akk pon nk smbung bjr..hehe...rerajin study k!

oshin-jamel said...

bestnye smbung bjr..klu diberi peluang akk pon nk smbung bjr..hehe...rerajin study k!

dak eina said...

@oshin-jamel

eina pon setahun jgk tggu tawaran nie.. alhamdulillah, ade rezeki eina tahun nie.. insyaAllah, eina akan stdy rajin2.. tq kak..

Khairil said...

all the best for you... :)

dak eina said...

@Khairil

tq bro :)

Nizam Ijam said...

dekat da dengan saya :) saya UUM



” Nizam Ijam Dot Com”

dak eina said...

@Nizam Ijam

bkn 1 negeri kan.. jauh jgk tuuu :)

messy_mess said...

hepi study ... jgn main2x ...

dak eina said...

@messy_mess

tq..insyaAllah..


design with love by Dak Eina