kite kawan

12 July 2011

~~tetiba aku rasa nak makan macaron.

Salam Buat Semua.

 ~hasil carian kat Google~

Alololow bukan main lagi comel macaron nie. Kalau dapat makan sekarang nie kan best. Tapi kalau ada depan mata aku, mesti rasa sanggup tak sanggup je nak makan. Comel sangat wei! Hihihi.

Nak beli mahal tapi memang kena lah ngan kesedapan dia, pastu aku try cari resepi buat macaron nie. Nak try yang paling simple. Dah banyak aku jumpa, resepi nak dekat sama je semua. Cara nak buat mungkin complicated sikit la dan yang paling aku suka ialah bahan-bahan yang digunakan takde la jenis susah nak jumpa. Pegi kedai terus dapat lah! Apa yang diperlukan ialah-----> duit! :P

Kalau ada yang bagi free kat aku pon boleh. Birthday aku pon dah dekat. Haha tetibe gedik.

Nak pegi study resepi macaron lagi nie.

Babai!

14 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

raraa suhairi said...

rara ponn nak sangat try macaroons ni. sumpa, chumeyhl (:

kakngah said...

msk kontes ni ha.. --> http://i-macaron.blogspot.com/2011/07/giveaway-just-macaron.html

blh dpt macaron free...
wish u luck!

i'm ezza haniza said...

manis gilakkkk macaron ni!

Bulan said...

kat kelate ado jual ko eina?

dak eina said...

@raraa suhairi

ape kate rara cuba wt..pastu eina leh rasa.. tp kne pos la dlu..kehkeh

dak eina said...

@kakngah

tq sgt tau kak ngah! nnt dak eina join!!

dak eina said...

@i'm ezza haniza

dgr khabar pon manis.. kencing manis la mkn byk2..huhu

dak eina said...

@Bulan

xdop jupo lagi tu ifa..kalu ado sini key sene..huhu

syahira ariff said...

jgn lupa nnti post kt sy sket macaron tu
wanee pink ok
nk wane pink

IeraAzizi said...

serius ke sedap?sbb xpnh rase lg..hee

sarah mohamad said...

dekat kelantan susah nak cari macarons ni kan.

dak eina said...

@syahira ariff

ok2 :P

dak eina said...

@IeraAzizi

xpenah lg jumpa post yg org ckp macaron nie xsedap..

dak eina said...

@sarah mohamad

xpenah lg jumpa... :'(


design with love by Dak Eina