kite kawan

04 July 2011

~~KFC, patut la sedap.

Salam Buat Semua.

~Snack Plate~

Rabu minggu lepas aku baru makan ayam KFC yang set Snack Plate tu. Pastu dalam Jumaat macam tu video nie tersebar. Bila tengok kat Youtube, video nie di-upload pada 25hb Jun hari tu. Hmm entah la kat mana, tapi yang pasti aku rasa geli giler nak makan ayam KFC pasni. Korang tahu ke restoran KFC yang mane? Mintak-mintak jangan kat Kelantan wei =.=

~paha ayam... aummmm~

See, kemain lagi aku makan paha ayam. Grr! Siyes ayam sedap giler time nie ke aku yang lapar? Ye la time tu dah kul 12tengahari kot. Aku tak makan pape lagi. Dah tu kawan ajak lepak KFC, aku on je la. Tak kesah mana-mana, perut kalau dah lapar, semua boleh terima masuk. Ye tak? Janji perut tak meragam. Lalala~

~muka budak kenyang~

Ok dah kenyang..... :)

Alhamdulillah. Lepas tengok video kat Youtube tu, aku takut nak makan ayam KFC nie lagi. Baik aku lepak kat kedai makan kat atas pasar je la pasni. Kan? Haaa tak pasal-pasal aku menjauhkan diri dari KFC. Nie yang nak pegi berbaik balik ngan mekdi balik nie. Hihi.

Sebelum berakhir, ingin aku selitkan sekali gambar kawan aku yang sama-sama melicinkan pinggan memakan ayam KFC! Bukan aku sorang, budak dua orang nie pon kira mangsa la jugak. Haha!

~Faaza, aku dan Sue~

Kejam pulak aku letak gambar yang nie. Faaza, soriiiiiii tak nampak pulak muka ko :P

Larii sebelum Faaza kejar. Haha!

Babai!

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

misspurple said...

a'ah nsa pon baru tgok yg kat you tube 2..slame nie bukan maen sdap lgi lahap KFC 2 ==' huhu

fmunyraz said...

beeeeeeeeennnggoonnggg! hilang kecomelan aku!

IQEISYA's story said...

menakutkan~

Faraa Eiman's said...

haha , semangat dia makan walaupun tgh ada kes ;p

dak eina said...

@misspurple

tahu xpe T___T

dak eina said...

@fmunyraz

mu komen xdop kaitan ngan entry. haha!

dak eina said...

@IQEISYA's story

pasni xtau la boleh mkn ke tidak kfc nie T___T

dak eina said...

@Faraa Eiman's

time nie xtau lg pasal nie T__T


design with love by Dak Eina