kite kawan

02 July 2011

~~kawan aku dapat jumpa Ramzul depan-depan :'(

Salam Buat Semua.

Entry nie entry jeles pastu bajet Ramzul aku punya. Hakhak!

Ingat tak kat entry sebelum nie yang kawan aku tak dapat balik umah tu? Kesian dia tak dapat nak merasa kek batik yang aku buat tuh. Takpe takpe, next time aku buat pulak kalau aku rajin. Kehkeh. Sebenarnya aku dah tahu yang dia tak dapat balik minggu nie sebab ada aktiviti kat uni dia. Dia study kat Uitm Machang. Kalau nak tahu, aktiviti hari nie ialah sesi berjumpa dan bermesra dengan The Red Warriors (TRW). Pandai-pandai aku je buh aktiviti tuh. Haha yang pasti pemain bola sepak Kelantan pegi buat latihan kat padang Uitm. Kemain jauh pegi buat latihan. Saje nak buat aku jeles. Haha.

Bila kawan aku sms yang TRW akan datang Uitm, terus aku suh dia ambik gambar Ramzul Zahini Adenan banyak-banyak! Pastu jangan lupa sampaikan salam aku kat dia. Haha. Kemain lagi aku nie.

Bila dah mula program (aku tak tahu program ke aktiviti ape) tu. Dia sms aku, "Na, ensemnya Ramzul!! Haha".

Aku pon balas, "Aku nak gambar dia.. :(".

Dia balas lagi, "Kejap, aku duduk jauh nie..".

Dalam sejam kemudian la, aku dapat mms dari dia.

Tadaaaaaaa................!

Dekat gilo aku jumpa dia.. Huhu
Adoi, dekat betul dia jumpa Ramzul tadi. Memang ensem. Dalam gambar pon aku tengok dah ensem. Kat luar kalau jumpa mahu pengsan aku. Wuwuwu. Aku masih lagi tak berpeluang nak jumpa ngan pemain bola nie semua. Kawan aku semua dah jumpa. Jeles tahu?

Perhatian kepada awek Ramzul; Saya minat dia sebagai pemain bola je. Tak lebih. Ok terima kasih :)

Babai!

14 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Ain Zulaikha said...

laaaa pemain bola ke, ingat kan artis hehehe

dak eina said...

@Ain Zulaikha

haha artis jugak nie ain :P

Pinky Pixie said...

eina: mcm pelakon citer adamaya je. yg jadi asben lisa surihani tu.. ape namenye.. ekeke

dak eina said...

@Pinky Pixie

ape igt nie sein ke..huhu sein putih kot yunk..

josrevalution said...

salam kenal..hehe..baru folo u blog kalo sudi folo lah belik yer..
antara icon-icon facebook yang mungkin anda belum tahu

Mohamadazhan.com said...

hehe..susah nak jumpa pmpuan minat bola..pemain kena semua ensem belaka ni..baru ada penyokong prempuan.hehe

Wanie said...

pemain bola kebangsaan ke?
sy tak kenal..sekian..hehe

Elie Lily said...

pergh!muka macam artis! :P

dak eina said...

@josrevalution

tq sbb follow :)

dak eina said...

@Mohamadazhan.com

haha kte minat pemain bola kelantan je..huhu

dak eina said...

@Wanie

dia pemain bola kelantan..

dak eina said...

@Elie Lily

ensem kan.. (^^,)

CIK FERRA AWW said...

ERK I TAK KENAL PON SAPA MAMAT NI. KEKE. LOOKS LIKE DIA NI ORG SPORTS. SEYES TAK TAHU. SOWYYYYY

dak eina said...

@CIK FERRA AWW

yup! mmg pon..pemain bola sepak kelantan :)


design with love by Dak Eina