kite kawan

29 July 2011

~~apesal aku asyik jumpa lelaki ensem je sekarang nie eh?

Salam Buat Semua.

Oh sorry sebab sempat blogwalking kejap je semalam. Aku online sebelah katil je. Bila ngantuk, aku terus tido. Laptop pon tak off. Haish nampak tak betapa aku penat giler semalam. Hihi.

Semalam pegi buat medical check up. Akhirnya berjaya jugak aku pegi hospital. Kan aku dah cakap aku kalau boleh nak settle bab nie sebelum puasa dan ianya dah siap. Lega.

~bukti, filem x-ray ku~

Sejam setengah jugaklah aku tunggu turn doktor check aku. Dalam masa tu jugak aku duk perhati seorang doktor pelatih yang ensem kat depan aku. Haishh ensem doh. Dah la sopan santun gitu bercakap ngan orang-orang tua. Hmm dia duk buat kaji selidik ape entah. Tapi kenapa dia duk tanya pakcik makcik je? Sebab..... aku nampak sihat dan bertenaga, dia cari pakcik makcik yang uzur pastu ada penyakit :)

Dak Eina start gedik dah. Apesal asyik duk jumpa lelaki ensem je sekarang nie. Hari tu jumpa abang bank ensem. Adoii.. Penat ah cam nie. Jantung duk berdegup kencang je. Hahaha mengada aku nie. Ahh lantak!

Ok dah terlebih pulak aku nie... Mungkin hati nie dah sunyi. Haha!


Bila nak jumpa Ramzul nie pulak eh?

Babai!

18 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

bdk johor said...

hahaha.. dah sah, lu tengah angau sekarang ni. hehe

dak eina said...

@bdk johor

haha kesian sungguh kt gwa kan.. :P

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

yana pun da abis medical check up.hehe.. tapi mslah skrg,nk dftar ptptn kali pertama x dapat2,dari tadi try.huhu

Ardini Humaira said...

haaaaaaaaaaaaaaaa
yang bank rakyat cmano? ngehehe

dak eina said...

@♥ Cik Nur Elyana ♥

betul x isi tarikh n masa tu.. eina slh gk mula2.. rupa2nya kne tgk tarikh n masa yg ade kt slip bank tu..

dak eina said...

@Ardini Humaira

bank muamalat la dni.. huhu

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

da betul da...tapi ye x leh detect lagi.maklumat x sah..kawan pun cam tue.nanti kena pegi bsn la balik nie.tanya

dak eina said...

@♥ Cik Nur Elyana ♥

yana dh pernah isi x ptptn sblm nie? siyes tgk kt slip bank semua tu.. kne cek betul2.

AzatLazat said...

ni lelaki hensem datang. Kah kah kah

dak eina said...

@AzatLazat

ensem sgt ke?? hahaha!

AzatLazat said...

takde la hensem sangat tapi manisnya ada.ehehehe

dak eina said...

@AzatLazat

wah kemain lg eh :P

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

tak pena lagi..da tgk da..ngehh.. kena p3gi bsn la nie..kwn pun cengitu jugak..huhu

AzatLazat said...

gurau2 je.sy ni hanya insan biasa.tak hensem macam lelaki diluar sana.hahaha first time tipu sunat ni..

dak eina said...

@♥ Cik Nur Elyana ♥

ade la tu xkena pape kn.. ok2 g bsn k esk :)

dak eina said...

@AzatLazat

:P

Bulan said...

auwwww! =p

dak eina said...

@Bulan

ape yg auww yunk? :P


design with love by Dak Eina