kite kawan

05 January 2011

~~cek Nuffnang yang pertama :))

Salam Buat Semua.

Senyum sampai telinga! Haha bajet dapat beribu. Tapi ok la selama blogging nie :P

Tengahari tadi, abang posmen yang kacaks datang umah naik motor dengan laju bagi saya surat cinta! Alahai ingatkan ape la surat tuh. Rupa-rupanya~ Cek Nuffnang! ($_$)

Hee.. Dah lama dah cash out. Nak masuk 2bulan dah tahu tak pastu sebab silap letak nama kat Nuffnang tuh jadi masalah la sikit. Pastu bila edit-edit balik cakap sorrryyy bagai kat Nuffnang, dan sekarang, Nuffnang dah poskan cek tuh.

~sikit je ponnn tapi ngade nak buat entry nie~

Terima kasih Nuffnang! Duit nie nak bank in je... Ok takkkkkkkkkkkk??? Walaupon saya tahu 10hari lagi nak pegi bercuti lagi kan. Takpe... Percutian biasanya di taja oleh family. Keh keh keh. 

Babai!

10 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Zaer!! said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! nak jugak!!!! banje!!!!!!!

fmunyraz said...

ooohhooii. buleh doh cek tue leh la beli perfuem dgn aku. kata nk beli perfume ari tue kalo leh duit nuffnang ne? ehehe :D

Phat Lee said...

wah.belanja gua air sirap.boleh? tak boleh en.arrrggh

fathiah said...

wah... seronoknye.. tahniah2

NuR 'aQiLaH said...

bestnya. x penah dapat pape dari nuffnang T__T

dak eina said...

@Zaer!!

sikit je yunk oi~

dak eina said...

@fmunyraz

xabes2 promote mu nih!

dak eina said...

@Phat Lee

gua mau belanje lu air milo la...

dak eina said...

@fathiah

sikit je wak....

dak eina said...

@NuR 'aQiLaH

cuba cuba dan cuba lg :))


design with love by Dak Eina