kite kawan

03 January 2011

~~Day 02 - The meaning behind your Blogger name.

Salam Buat Semua.


Huhu. Nama glemer saya Dak Eina. Saya pilih nama nie sebab nama saya kat realiti Malina. So saya ambik yang hujung-hujung tuh. INA. Nak glemer tambah lah E kat depan. Bajet hot tau. Tapi masalahnya hot ker???

And DAK kat depan tuh shortform bagi BUDAK. Dulu masa awal-awal kat dunia blogging nie, beberapa orang jugak lah tanya saya orang Melaka ke. Opss no no no. Saya anak jati Kelantan tau. Pastu ada pulak yang tanya, kalau anak Kelantan, kenapa tak letak nama MEK EINA. Alahai, camno saya nak jawab soalan nieee?

Hmm actually saya pakai nama nie kat friendster lepas saya habis SPM tahun 2006. Oh sekarang dah 2011. Dah nak masuk 5tahun saya pakai nama nie. Nama nie femes tau, kawan-kawan kat poli pon ada yang panggil saya Dak Eina tak terkecuali abang ngan adik saya. Erkkk abang, adik... Boleh tak jangan perli-perli Mak Uda?

Ok panggil saya ngan nama Dak Eina k! Panggil Eina saje pon boleh :))

Babai!

6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

aleen aiden said...

hye dak iena,name saye aleen.hee ;P

Amirrah Zawani said...

hye dak eina..
kalo nk panggil mek eina buleh?? :D

Ain Zulaikha said...

hai sis eina, hehhehe mcm biasa blog ain pun guna nama sendiri.. dah tak tahu nak fikir apa, sebenarnya blog ni nak tulis diary harian, last2 terjadi lah blog mengarut T_T

dak eina said...

@aleen aiden

hai aleen :))

dak eina said...

@Amirrah Zawani

haishhh panggil je.. xkesah pon :P

dak eina said...

@Ain Zulaikha

sme la ain...mula2 je cmtu..pastu jd mengarut jugak...blog ain best!!


design with love by Dak Eina