kite kawan

01 January 2011

~~terlampau ramah? oh ada orang benci dengan keramahan yang melampau!

Salam Buat Semua.

Saya pemalu ok... Tapi saya kalau dah lama kenal, automatik saya akan jadi ramah. Tapi disebabkan keramahan yang melampau, sampai kawan saya pon malas nak layan saya. Oh teruknya. Malam tahun baru pon kena macam tuh. Sedih betul semalam :"(

Bila bangun pagi tadi.... Erkk pagi ke aku bangun tadi eh? Ok, abaikan pukul berapa aku bangun yang pasti awal lah jugak aku bangun tadi. Hahahaha :P

Sambung balik cite, saya sangat ramah kot sekarang nie. Bila saya call, dia tak nak angkat. Ok fine, rasa macam memalukan sebab saya call kawan lelaki saya. Macam perigi cari timba je. Tapi... Tak salah kan kalau nak berkawan je? Dah tuh if dia tido sekali pon, mesti dia akan sms or komen kat fb cakap dah tido ke apa. Tengok online je hari nie... Nie langsung tak. Tu maknanya dia tak nak saya ganggu dia la kan? Bila saya message kat fb pon dia tak layan.. Hmm memang betul la tekaan saya.

Orang tuh dah tak nak kawan ngan saya kan? Betul idak? Sedih. Bila dah rapat, pastu tetiba senyap macam nak larikan diri mula lah saya berfikir, pasni kalau kawan, jangan jadi terlampau ramah. Nanti orang tak nak kawan ngan kau. Hmm ok, tak nak kawan ngan saya sudah. Sape nak kawan ngan saya? Saya dah takde kawan nie. Ngee~

Rasanya dia pon dah meluat ngan keramahan saya nie kan? Hmm pasni nak jadi sombong pulak. Biar orang marah-marah sebab sombong sangat. Hahahaha!

Dah dah puas hati saya bebel sorang-sorang kat blog nie. Ada yang boleh dikongsi, saya kongsi, sharing is caring kan? Arghh lantak ah takde kaitan pon :P

~jap lagi nak keluar cari diary lah~ 

Babai!

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

twinkle twinkle said...

susa nya,,jadi sombong org xsuke,,jadi peramah pon org x suke hais

wunny said...

wah! lagi ramah lagi org ske bkwn.. wink2:)
jgn sedey2 thn br ni..wee:)

Halia Kentang @ Annpaan said...

lebih baek peramah, drpd jd org yg sombong+ xreti bercakap..huhu

Gayahspears said...

betoi2.. ade benda kita blh kongsi ade benda tak..huhu


jum join GA gayah...

dak eina said...

@twinkle twinkle

susa sgt :(

dak eina said...

@wunny

ye.. tp dia xske sy ramah sgt :((

dak eina said...

@Halia Kentang @ Annpaan

hee.. xnk smbong2 kn..

dak eina said...

@Gayahspears

betul tu gayah.. yg nie ok je kongsi :P


design with love by Dak Eina