kite kawan

17 May 2011

~~ada yang tak kena dengan diri aku :'(

Salam Buat Semua.

Entah apa yang tak kena ngan diri aku sekarang nie. Dah la penuh dengan masalah, makan pon dah tak teratur. Kalau dulu, aku lah paling kuat makan, pantang dapat makanan, semuanya nampak best. Sekarang, nasi pon jarang sekali aku sentuh. Kali terakhir aku makan nasi 2 hari lepas selepas beberapa hari aku tak makan nasi. Bangga kejap sebab dah boleh makan nasi, tapi sekarang, takleh nak telan balik. Aku lapar tapi aku takde selera nak makan. Paham?

Korang tahu tak yang tetiap malam aku hanya boleh makan biskut atau roti cicah air milo. Kesian tak? Aku nak makan nasi tapi.... Macam aku cakap kat atas tuh, takde selera nak makan. Biasa aku buat hal macam nie time aku ngah period. Sekarang nie bukan musim tuh pon tapi tetap.......................... Takde selera! :'(

Aku harap, penyakit baru aku nie takde lah nak bertambah teruk sebabnya aku tak nak jadik macam alien (muka cengkung).

~muka cengkung mata besar~

Doakan aku dapat selera makan balik k!

ps; Aku dah berbaik ngan Mom aku :)

Babai!

16 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Obat Sakit 2011 said...

semoga masalahnya cepat kelar gan

enyheartsdiamond said...

ni penyakit nak org suap makan ni :p

Sharinginfoz said...

makan jangan ditinggalkan penting tu walaupun apa-apa masalah, cuba ya

Ain Zulaikha said...

kak eina ada problem apa sebenarnya sampai tak lalu makan. ?

NUR SU'AIDAH said...

aik! kenapa plak ttbe jadi cmni? emmmmm.. tapi leh kurus :D

semoga cepat dapat mood makan

najihah sahami said...

hehe..kalau kurus sangat xlawo gak kan eina kan. menakutkan lagi..:)

IFA Athirah said...

cuba try mkn benda yg sgt masam..pstu mkn mcm biasa.ok x? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

dak eina said...

@Obat Sakit 2011

ok tq tau! =)

dak eina said...

@enyheartsdiamond

ish mne de dear.. ngarut jek ;P

dak eina said...

@Sharinginfoz

insyaAllah. tq!

dak eina said...

@Ain Zulaikha

ade.. byk mslh tau :'(

dak eina said...

@NUR SU'AIDAH

kte xkurus tp akan jd cengkung. xcomel. insyaAllah :)

dak eina said...

@najihah sahami

tau xpe! =)

dak eina said...

@IFA Athirah

oh ye ke?? nnt kte cuba mkn k!

uLan said...

uLan singgah membalas kunjungan eina.. tpi shoutbox tak appera la dear... uLan komen sini jea la k.. :-) selamat pagi...

dak eina said...

@uLan

ok no hal ;)


design with love by Dak Eina