kite kawan

28 May 2011

~~angry birds.

Salam Buat Semua.

Hee :))

Nak sengih lebar-lebar sebab terlalu gembira hari nie. Aku baru balik dari jalan-jalan, pusing-pusing, makan-makan kat bandar KB nie. Aku jarang pegi bandar, kalau lepak pon, aku lebih suka pegi KB Mall. Hari nie saje nak jalan-jalan pusing bandar KB. Huhu maklum lah, musim cuti sekolah nie, ramai orang datang bercuti, jalan-jalan kat sini nampak meriah gitu. Ramai giler orang. Suka sangat!

Aku pusing-pusing je hari nie *turun 4kg berat badan aku*, pastu pegi makan, gemukkan tubuh badan yang sedia gemuk. Huhu. Tak boleh shopping banyak-banyak, hari nie kan hari tanpa beg plastik. Hihi. So, aku cuma beli benda nie saje. 

~toner safi balqis ngan dua ekor burung sedang marah.. hihi~

Ok la, update ringkas. Nanti aku update lagi aku keluar ngan sape eh. Gambar ngan aku sikit je. Boleh pulak aku bawak kamera takde bateri, memang hampeh ah. Selamat tepon aku ada, boleh la aku ambik gambar. Huhu.

Kemain lagi aku nie, mentang-mentang Abah n Mom aku pegi KL, lame giler aku keluar tapi diorang tahu aku keluar ngan sape ;)

ps; Angry birds memang femes kan skang nie?

Babai!

10 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Myra Jay said...

Cheq minat gak main game angry bird nieh..
Dok berharap en suami daapt beli enset baru utk gantikan enset skrg yg dah lekang :)



Tolong Vote "Ada hadiah buat korang…"

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini baru je main angry birds ni sbb ramai da org dok heboh,.ha3

edaolala said...

game angry bird memang best gilaa huhu :DD i selalu main kat ipad bf i haahha

sarah mohamad said...

dah install dekat laptop! yeay! hiks

dak eina said...

@Myra Jay

cepat2 suh husband beli baru..huhu

dak eina said...

@NURUL AINI NORAZMAN

eina lg la baru. adik duk mngajar. huhu

dak eina said...

@edaolala

eina plak men kt tepon adik..hehe

dak eina said...

@sarah mohamad

main sampai abes level k!!

Khairil said...

eh..comelnya angry bird tu..minta seekor?...hihi

dak eina said...

@Khairil

beli sendiri.. hikhik


design with love by Dak Eina