kite kawan

21 May 2011

~~hanya lagu yang menjadi ingatan ;)

Salam Buat Semua.

Bosan tak dengar lagu dalam blog aku nie? Slow kemain mula-mula lagu nie kan? Hahaha! Tetibe pulak aku nak letak lagu. Sorry bising sikit, dengarlah sampai habis eh sebab lagu nie takleh pause. Hihi. Actually lagu nie mengingatkan aku kat someone. Sape eh? Aku pon lupa dah nama dia. Huhu. Buat ape nak ingat lagi kan orang yang buat kita sedih kan? Ok lah, yang lepas tuh biarlah lepas, life must go on, hanya lagu yang menjadi ingatan ;)

Perpisahan Ini - 1st Edition ft Aizat
Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Kalau nak tengok video, klik sini sebab aku pernah buat entry pasal lagu nie dulu :)

ps; Lirik dia kena dengan diri aku :'(

Babai!

14 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Pinky Pixie said...

mencik la eina!
hadoiiii, jangan sedih2 lagi boleh x. haha. kan yatie pun da start sedih juga nih! grrrrr.

NUR SU'AIDAH said...

kemain.. jiwang2 ea... :DD

ijoks2009 said...

Thanks melawat blog saya,
hidup mesti diteruskan.usia muda adalah modal yang paling berguna untuk berjaya di dunia dan akhirat.

kata kila said...

wah lagu bestt

Muna rahimah said...

sukaa lagu tuu :)

Ain Zulaikha said...

kak eina, plz jangan layan sangat emosi kak eina, huhuh nanti kang asik sedih je bila nak happy nya? huhuhu.. btq lagu ni mmg best, tapi ain suka sangat lagu muse unintended hehehe

HonEyBuNNy said...

lagu ne best tau..

layan ja bila dengar coz sama kena juga lagu neh dgn diri sendiri...T_T

dak eina said...

@Pinky Pixie

eina xsedih pon. :P

dak eina said...

@NUR SU'AIDAH

ala.. sekali sekala :P

dak eina said...

@ijoks2009

yup! insyaAllah.. Amin :)

dak eina said...

@kata kila

yup! sgt best!

dak eina said...

@Muna rahimah

kita pon suka jugak lagu nie ;)

dak eina said...

@Ain Zulaikha

sekali sekala teringat ehem2 ain.. :'(

dak eina said...

@HonEyBuNNy

jgn nanges2 ea.. hehe.. sabar lah dgn dugaan ini =)


design with love by Dak Eina