kite kawan

25 May 2011

~~tolong aku sape yang bijak pandai tu.

Salam Buat Semua.

Sape sini sudi tolong aku? Aku nak mintak tolong ajar aku remove-kan benda nie. Sat aku tunjuk gambar. 

~fokuskan yang dalam bulatan tuh~

Macam mana nak remove-kan undefined undefined tu? Aku tak pandai lah T___T

Sape tahu boleh la angkat tangan tolong aku eh. Siyes aku tak tahu. Aku failed bab-bab nie :P

Jangan lupa tinggal komen kalau tahu.

Ok lah, aku dah mengantuk. Berapa ratus kali dah aku menguap. Dah la hujan, perhhh terbaik ah. Sejuk~~ (",)

Eh ehhh tolong aku eh? Sayang kau! Selamat malam!

Babai!

7 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

NURUL AINI NORAZMAN said...

eh,.cube tgk kat bahagian design, "edit" kat kotak entry,.

pelik jgak case awk ni,.HAHAA

sop said...

undefine tu sbb seting tarikh template dgn setting format blog x sama.. ia berfungsi memaparkan tarikh dan masa entry di post..

cuba pergi ke dashboard blogger.. pergi kat setting, kemudian formatting.. pilih date header format. kebiasaan 26 May 2011. timestamp format pun sama.. cuba pilih..

template menggunakan format tertentu utk setting..

cuba pilih satu2 yer..

good luck :)

Khairil said...

rasa2 apa yang bro sop cakap tu betul..try ushar tgk...

sop said...

cuba cam ni plak:
pergi kat design, klik pada page element, klik pada edit blog posts.
buang tik pada post page option untuk tarikh. (ada 2 tarikh) kedua dua atau salah satu.. try and error..

good luck

dak eina said...

@NURUL AINI NORAZMAN

dh buat.. xjd :(

dak eina said...

@Khairil

dh wt.. xjd jgk :(

dak eina said...

@sop

mmg try n error gk.. xpe la.. mmg susah nk ilang kot :(


design with love by Dak Eina