kite kawan

14 May 2011

~~Dak Eina dah boleh update blog!

Salam Buat Semua.

Akhirnya menjadik jugak blogger.com malam nie! Terima kasih tuk blogger.com sebab bagi jugak peluang tuk aku update blog aku nie. Haishh lame tau tak tunggu blogger nie betul-betul menjadi. Ramai kot blogger duk komplen kat blog masing-masing nuh. Entry hilang la, komen hilang la. Aku pulak takde masalah tang entry kot, aku hilang komen jek. Makin sikit aku tengok komen-komen nie hah *dah memang sedia sikit pon* Aku pon tak tahu mana pegi komen-komen tuh semua... Kena telan kot! Hahaha!

Ok, aku baru cek draft aku, ada satu entry tu aku buat time hari Khamis kalau tak silap aku, dah hari tu kejap jadi, kejap tak blog nih. So aku simpan dulu. Sekali aku tengok, dah takde! Oh terima kasih lagi sekali ye. Nie betul-betul buat aku hangin! Dah ah aku ngah panas nih. Ishhh! Sabau Dak Eina sabau~

Nak lebih tenang, jom layan Maharaja Lawak nie.  Meh layan meh.


Jozan memang selalu terbaik kan?

Terima kasih sayang sebab buat saya gelak! Huhu :P

ps; Malas nak layan, biaq pi la nak hilang pon. Haha.

Babai!

5 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

Ayie said...

mereka GILA.. hahaha

momoNERD said...

ramai yang gelisah kann sebab ta bole nak update blog :)

NURUL NAJWA said...

JOZAN da best.. :D

Scya Lollita said...

yeahhh jozann . diorg dah lame , dah matang ^_^

dilazfamily said...

salam perkenalan dari dilaz
dilaz dah follow dak eina


design with love by Dak Eina