kite kawan

29 May 2011

~~berita tak best tuk didengar :'(

Salam Buat Semua.

Tepat pukul 6.45petang tadi, Abah, Mom, Kakak & Suami serta Yaya dah selamat sampai kat Kuantan. Diorang berhajat untuk singgah rehat kat sana sebab Izzat dan kakak ipar duduk kat sana. So selesai solat Maghrib tadi, Mom call cakap berita tak best tuk didengar.

Mom; Eina, tak jadi la balik malam nie. Balik pagi esok je. Yaya ngan Izzat tengah happy bermain sebab dah lama diorang tak jumpa. Sedih pulak diorang nanti kalau terus nak balik malam nie.


Aku; Hmm ok.

Esok nampak gaya pekena nasi bungkus lagi la pagi dan tengahari. Ok takpe. Sabar menanti kepulangan insan-insan tersayang~

Jom tengok mentor jom!

ps; Kecik hati Mak Uda, Yaya ngan Izzat tak nak cakap bila Mak Uda call :'(

Babai!

10 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

アヌム ちゃん said...

aaa nasik bungkus pun sedap..hihi..takpun time2 ni la nk asah bakat memasak~heheh :)

alif haris said...

hehe .. kunci pintu kasi ketat2 .. bahaye

dak eina said...

@アヌム ちゃん

kita xpandai masak.biasa tlg mom masak :'( xleh masak sendiri :((

dak eina said...

@alif haris

abg dak eina ade la.. bukan duduk sorang2..huhu

Pinky Pixie said...

eina kene tinggallll ehhhh.. =P

dak eina said...

@Pinky Pixie

a'ah :((

izzysabki said...

agak sedih jgk brite ni@_@!

sarah mohamad said...

beli lah nasi air maksu nab pulak. hiks takpun nasi kukus zaemah. :)

dak eina said...

@izzysabki

kehkehkeh!

dak eina said...

@sarah mohamad

jauh la u.. i beli dekat2 umah je..huhu


design with love by Dak Eina